Header
pictorolstoel
RSS
  • Filters

Contact

Picture Vakanties
Giethoorn
06 46326702
Mail

Bekijk onze Facebookpagina!

Giethoorn Magazine

Download hier ons nieuwe vakantiemagazine voor de regio Giethoorn

Voor wie is de Vakantiecheque in 2017?

Mei 2017: Vakantiecheque, 

(In april gaat Picture Vakanties een vakantiecheque beschikbaar stellen van € 500,00. Daarmee willen wij iemand in de Picture zetten.)

De Vakantiecheque is uitgegeven.
We hebben 2 Vakantiecheques uitgegeven, er zijn vele mooie en bijzondere aanmeldingen binnen gekomen. Eigenlijk zouden we alle aanmeldingen een vakantiecheque gunnen natuurlijk, maar dat is onmogelijk.

De 1e Vakantiecheque is gegaan naar Danny vd Wetering en zijn ouders Rudy en Lia van de Wetering, voorgedragen door Hannie Sterrenburg.
(Deze vakantiecheque is te gebruiken bij 1 van onze eigenaren/ deelnemers. De cheque wordt niet in geld uitbetaald, maar het bedrag wordt door ons overgemaakt naar de locatie/ reis die men uitkiest.)

De 2e Vakantiecheque is gegaan naar een echtpaar uit Elst, voorgedragen door mevr. Wessels, deze Vakantiecheque is te gebruiken bij 1 van onze In de Picture deelnemers, deze zijn te vinden in de rubriek in de Picture locaties: in the picture aanbeveling

Ook kunnen we binnenkort nog een aanmelding blij maken met een verblijf in Frankrijk. Hiervoor worden de inzendingen nog doorgenomen.