Header
Al 15 jaar het meest complete aanbod aangepaste vakantiespictorolstoel

Vakanties met zorg

U wilt op vakantie en hebt een beperking, bent mindervalide of anderzins zorgbehoeftig ? Er is veel meer mogelijk dan u misschien in eerste instantie denkt.

Picture Vakanties biedt het grootste aanbod van aangepaste vakanties en vakanties met een zorgaanbod.
Picture Vakanties biedt al meer dan 15 jaar een breed en internationaal aanbod van aangepaste vakantieaccommodaties, reizen, dagjes uit voor mensen met een beperking. We proberen deze goed als mogelijk te rubriceren en indiceren naar doelgroep, faciliteiten, minder validen aanbod enz.

We beschikken over een groot aanbod over de hele wereld. Bekijk ons aanbod van vakanties met zorg in onderstaand overzicht.

Selecteer uw wensen met behulp van de filtermogelijkheden om het aanbod te bekijken. U vindt vast snel een passend aanbod.

Vakanties met zorg

Het Vakantiebureau

Land-Provincie: Gelderland
Categorie: Vakanties met zorg
Aantal maal bekeken: 4976

Contactgegevens aanbieder:

Westhofflaan 2, 6740 AA, LUNTEREN

Telefoon: 0318484641
Mobile: 0318484641
Website: www.hetvakantiebureau.nl
Email: info@hetvakantiebureau.nl

Hetvakantiebureau.nl organiseert vakanties met aandacht. Voor iedereen voor wie het niet (meer) zo eenvoudig is alleen op vakantie te gaan omdat men zorg nodig heeft of niet alleen op vakantie meer wil gaan en de gezelligheid en bijzondere sfeer wil beleven tijdens onze vakantieweken. Wij denken hierbij aan ouderen die geen of wel zorg nodig hebben, (echt)paren van wie één van de partners zorg nodig heeft (of allebei) en/of zijn.  Voor mensen die rolstoelgebonden zijn. Vele enthousiaste vrijwilligers helpen onze gasten bij de eventuele verzorging en begeleiding tijdens de vakantieweek. 


Daarnaast organiseert hetvakantiebureau.nl in de accommodatie Dennenheul in Ermelo vakanties voor mensen met een visuele beperking.

Ook voor (echt)paren met een thuiswonende dementerende partner organiseert hetvakantiebureau.nl vakanties. De zorg van de dementerende partner kan worden overgenomen door (deskundige) vrijwilligers en er is ook ruimte voor lotgenotencontact.

Tevens zijn er een aantal vaarvakanties met zorg met het aangepaste schip de Prins Willem-Alexander. Een schitterende geheel verzorgde vakantie langs mooie vaarroutes, voor de data kunt u contact met ons opnemen.

Alle vakantieweken zijn van zaterdag tot zaterdag, de prijzen zijn inclusief alle maaltijden, koffie/thee, gedeeltelijk recreatieprogramma en de eventuele verzorging. De vakanties onderscheiden zich door de sfeer, de gastvrijheid, de gezelligheid en de wederzijdse verbondenheid tussen gast en vrijwilliger.

Accommodaties

De schitterende ligging, middenin de natuur. Dat is wat alle accommodaties van hetvakantiebureau.nl gemeen hebben. Het is dus genieten geblazen als u kiest voor een verblijf in De Werelt (gedeeltelijk aangepast) in Lunteren, het Roosevelthuis (volledig aangepast) in Doorn of Dennenheul (aangepast voor slechtzienden en blidnen) in Ermelo. In Ermelo, Doorn en Lunteren is het heerlijk toeven. In de directe omgeving van de hotels kunt u heerlijk wandelen of fietsen. Ook zijn er volop mogelijkheden om een excursie te maken. Als u gewoon van de prachtige omgeving wilt genieten, kan dat natuurlijk ook. Kortom er is voor elk wat wils.
Geschikt voor minder validen, senioren, chronisch zieken, dementie
Vakanties met Zorg
Geschikt voor rolstoel

Hetvakantiebureau.nl

Westhofflaan 2

Postbus 6

6740 AA Lunteren

tel. 0318 48 66 10

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.hetvakantiebureau.nl 

Heeft u via deze site informatie opgevraagd  bij de reisorganisatie of heeft u via deze site een boeking gedaan, wij lezen het graag.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ons doel is het overzichtelijk in kaart brengen van aangepaste vakanties, dit is mogelijk met medewerking van deze reisorganisaties van deze aangepaste vakanties en u. Wanneer reisorganisaties vernemen dat deze site goed bezocht en gebruikt wordt zullen zij hier zeker de meerwaarde van in zien en kunnen wij voor u de mogelijkheden verder in kaart brengen.

De locaties van Het Vakantiebureau zijn allen door ons bezocht. Mooie verschillende accommodaties. Ook veel medewerkers hebben wij ontmoet
Vakantie beperking
Vakanties voor mensen met een beperking

Reizen voor gehandicapten
Begeleide vakanties
Begeleide reizen
Gehandicapten vakantie


Reizen met beperking
Reizen met een beperking
Reizen met een handicap
Vakanties voor gehandicapten
Vakanties voor ouderen
Vakanties voor senioren
Begeleid reizen
Gehandicapten vakanties

Vakantie met een lichamelijk beperking
Reizen voor mensen met een chronische ziekte
Reizen met zorg
Vakanties met zorg

Lokatie

Westhofflaan 2, 6740 AA, LUNTEREN

Telefoon: 0318484641
Mobile: 0318484641
Website: www.hetvakantiebureau.nl
Email: info@hetvakantiebureau.nl

AddThis Social Bookmark Button

Contact

Picture Vakanties
Giethoorn 
tel: 06 46326702
mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bekijk onze Facebookpagina!