Snel Zoeken

Haus-Osthörn

Land-Provincie: Duitsland
Aantal maal bekeken: 4675
Contactgegevens aanbieder:

Osthörn 2 , 26427 , Werdum, Duitsland

Telefoon: 0049(0)4974 / 718
Website: haus-osthoern.de/


Email: inge@schueler-inge.de

Hartelijk welkom bij onze rolstoeltoegankelijk vakantiewoningen aan de Nordsee!

Centraal, maar rustig gelegen aan een doodlopende straat, staat ons rolstoeltoegankelijk vakantiehuis “Haus Osthörn” in het plaatsje Werdum in Ostfriesland. De vakantiewoningen zijn comfortabel en modern ingericht. Elk detail is doordacht, zodat u kunt ontspannen en genieten van uw vakantie.

Onze door het Duitse “Sozialverband VdK”als uitstekend en barrièrevrij gekeurd vakantiehuis heeft twee vakantiewoningen met brede deuren, een op de begane grond met omheinde tuin en terras, de ander boven met een groot balkon en een balkon op het westen, waar u de frisse wind van de zeelucht en zonnestralen kunnen vangen.

De BBQ hoek in de mooi aangelegde tuin nodigen uit om gezellige samen te zijn met een barbecue en drankje.

Ik verheug me erop om u te mogen begroeten in Haus Osthörn!
Inge Schueler-Neukaeter

Boek uw vakantie rechtstreeks bij de verhuurster Inge Schueler-Neukaeter. Prijzen vindt u op de eigen website van Haus Osthörn en die vindt u onder contact en boekingen.
Geschikt voor
  • minder validen
  • rolstoel toegankelijk
  • lichamelijke beperking
  • honden in overleg
Faciliteiten
  • aangepaste douche
  • aangepast sanitair
  • tillift
  • douchestoel
  • hoog/laag-bed
  • gelijkvloers
  • omheinde tuin
Aantal personen 6 pers
Particulier

Vakantiewoning begane grond
- 120 m² woonoppervlak
- Voor 2 - 6 personen
- Niet-roken appartement
- Begane grond met terras
- Omheinde tuin
- Huisdieren op aanvraag
- Het hele jaar te huren

Woon / eetkamer
De ruime 40 m² woon / eetkamer heeft directe toegang tot de omheinde tuin met overdekt terras. Een grote eettafel met acht stoelen biedt voldoende ruimte. De rondzitbank heeft ook een slaapfunctie voor twee personen. Andere faciliteiten; een grote flatscreen tv, dvd-speler, stereo-installatie, een telefoon met extra grote knoppen en noodknop.

Keuken
Modern ingerichte keuken met onderberijdbare kookplaat, oven, vaatwasser en koelkast op werkhoogte, grote aparte vriezer, uittrekbare ladekasten, magnetron en vaatwasser. Servies, bestek, glazen, potten, enz. zijn in voldoende aantallen aanwezig, grote stabiele serveerwagen, wasmachine en condensdroger, strijkplank en strijkijzer.

Slaapkamer 1
Dubbelbed; beide bedden elektrisch verstelbaar bed, zowel de gehele oppervlak als ook het hoofd en de voet deel apart. Dekbedden en kussens met beddengoed tegen huisstofmijt (goed wasbaar), nachtkastjes met leeslampjes, een grote kledingkast. Op verzoek met bedhekken en/of papegaai.

Slaapkamer 2
Elektrisch hoog/laagbed met bedhekken en als extra een LED leeslamp, een rolbaar nachtkastje. Een normaal eenpersoonsbed (90 x 190 m) met nachtkastje en een kledingkast met schuifdeuren. Dekbedden en kussens met beddengoed tegen huisstofmijt (goed wasbaar). Op verzoek met papegaai.

Slaapkamer 3
Directe toegang tot de aangepast badkamer / toilet. Twee afzonderlijke hoog/laag bedden met bedhekken en als extra een LED leeslamp. Deze kunnen ook naast elkaar geplaatst worden. Deze verplaatsbare bedden kunnen ook gebruikt worden als een tweepersoonsbed. Bijpassend rolbare nachtkastjes, hoekkast, dekbedden en kussens met beddengoed tegen huisstofmijt (goed wasbaar). Op verzoek met papegaai.

Twee badkamers met douche / wc
Beide badkamers hebben een inrijddouche met opklapbare beugels aan beide zijden, een douchegordijn, toilet -en doucherolstoel, extra douchestoel, in hoogte verstelbare wastafel met eénhendelmengkraan en uittrekbare handdouche, kantelbare spiegel, toilet met opklapbare beugels, verhoogde wc-bril, handdoekradiator, badkamerkasten en rekken, handdoekenrek, grote afvalemmer.

Hal
Garderobe, grote spiegel.

Buiten
Overdekt terras met tuinmeubilair, omheinde tuin, barbecue, wasdroger en droogrek.

Meer foto’s – Klik hier: http://haus-osthoern.de/wohnung-1/

Vakantiewoning verdieping
Deze is vakantiewoning is via de naast de trap gelegen rolstoel platformlift te bereiken.
- Afmetingen rolstoel platformlift : 80 cm breed, 100 cm lang, draagkracht: 225kg
- Appartement 110 m²
- Voor 2-6 personen
- Niet-roken appartement
- Eerste verdieping met balkon op het zuiden en een zuidwest balkon
- Huisdieren op aanvraag
- Het hele jaar te huren

Woon- / eetkamer met keuken
De ruime 30 m² woon / eetkamer is ingericht met een rondzitbank met slaapfunctie voor twee personen, een grote eettafel met zes stoelen, flatscreen satelliet-tv, dvd-speler, stereo-installatie, een telefoon met extra grote knoppen en een noodoproepsysteem.
De moderne keuken is voorzien van een onderberijdbare kookplaat, aparte oven, vaatwasser, koelkast op werkhoogte, een grote aparte vriezer, uitschuifbare ladekasten, broodrooster, koffiezetapparaat, waterkoker, eierkoker, mixer en pureermixer. Servies, bestek, glazen, potten, enz. zijn in voldoende aantallen aanwezig.

Slaapkamer 1
Dubbelbed; beide hoog/laagbedden elektrisch verstelbaar, zowel de gehele oppervlak als ook het hoofd en de voet deel apart. Dekbedden en kussens met beddengoed tegen huisstofmijt (goed wasbaar), nachtkastjes met leeslampjes, een grote spiegelkast en commode. Op verzoek met bedhekken en/of papegaai.

Slaapkamer 2
Twee afzonderlijke hoog/laag bedden met bedhekken en als extra een LED leeslamp. Deze kunnen ook naast elkaar geplaatst worden. Op verzoek met papegaai. Deze verplaatsbare bedden kunnen ook gebruikt worden als een tweepersoonsbed. Bijpassend rolbare nachtkastjes, schuifdeurenkast, dekbedden en kussens met beddengoed tegen huisstofmijt (goed wasbaar). Draaibare flatscreen tv aan de wand. Tandembed voor 2 volwassenen (90 x 200 cm).

Slaapkamer 3
Elektrisch verstelbaar hoog/laagbed, zowel de gehele oppervlak als ook het hoofd en de voet deel apart, met bedhekken. Dekbedden en kussens met beddengoed tegen huisstofmijt (goed wasbaar), rolbaar nachtkastje met LED leeslampje, een grote spiegelkast, commode en flatscreen tv.

Badkamer 1
Inrijddouche met beugel en douchegordijn, toilet - en doucherolstoel met grote wielen, extra douchekruk, in hoogte verstelbare wastafel met eénhendelmengkraan en uittrekbare handdouche, opklapbare beugels, toilet met opklapbare beugels, verhoogde wc-bril, handdoekradiator, badkamerkasten en rekken, handdoekenrek, grote afvalemmer.

Badkamer 2
Inrijddouche met beugel en douchegordijn, toilet - en doucherolstoel, in hoogte verstelbare wastafel met eénhendelmengkraan en uittrekbare handdouche, opklapbare beugels, toilet met opklapbare beugels, verhoogde wc-bril, handdoekradiator, badkamerkasten en rekken, handdoekenrek, afvalemmer.

Berging
Wasmachine en condensdroger, strijkijzer en strijkplank, stofzuiger, kinderstoel, kinderbed.

Balkon zuidkant -15 m²
Berijdbaar balkon met tuinmeubelen en parasol.

Balkon zuid/westkant
Tuinmeubelen.

Buiten
Barbecue met tuinmeubelen die behoren tot de vakantiewoning.

Meer foto’s – Klik hier: http://haus-osthoern.de/wohnung-2/

Ontdek Werdum en omgeving
Haus Osthörn is gelegen op een rustige, centraal gelegen locatie.

Binnen een straal van 100 meter vindt u twee restaurants, bierbrouwerij, de bank, het VVV-kantoor, een spa-therapie-praktijk, het dorpsplein en de Evangelisch-Lutherse Nicolaikerk.

Een bakker met café, de molen, meer restaurants, Kneipp-zwembad, "Haus- des Gastes" met overdekt terras en biergarten, huisdier park met aangrenzend een speeltuin voor kinderen en een therapeutische speeltuin voor volwassenen, minigolf en tennis op een afstand van ongeveer 200 tot 300 m. Afstand is goed te doen voor rolstoelgebruikers.

Slechts een paar kilometer verwijdert van Werdum ligt Neuharlingersiel, met een veelheid aan restaurants in dit schilderachtige vissersdorp. Beleef de Waddenzee, het zandstrand en de pittoreske haven.
Vakantiewoning begane grond
Elektrisch hoog/laagbed met bedhekken
Bedhekken en/of papegaai
Dekbedden en kussens met beddengoed tegen huisstofmijt (goed wasbaar)
Twee afzonderlijke hoog/laag bedden met bedhekken, kunnen verplaatst worden tot tweepersoons bed
Beide badkamers hebben een inrijddouche met opklapbare beugels aan beide zijden, een douchegordijn, toilet -en doucherolstoel, extra douchestoel, in hoogte verstelbare wastafel met eénhendelmengkraan en uittrekbare handdouche, kantelbare spiegel, toilet met opklapbare beugels, verhoogde wc-bril
Omheinde tuin
Vakantiewoning verdieping
Dubbelbed; beide hoog/laagbedden elektrisch verstelbaar, zowel de gehele oppervlak als ook het hoofd en de voet deel apart
Dekbedden en kussens met beddengoed tegen huisstofmijt (goed wasbaar)
Bedhekken en/of papegaai
Twee afzonderlijke hoog/laag bedden met bedhekken 
Elektrisch verstelbaar hoog/laagbed
Badkamer 1: Inrijddouche met beugel en douchegordijn, toilet - en doucherolstoel met grote wielen, extra douchekruk, in hoogte verstelbare wastafel met eénhendelmengkraan en uittrekbare handdouche, opklapbare beugels, toilet met opklapbare beugels, verhoogde wc-bril
Badkamer 2: Inrijddouche met beugel en douchegordijn, toilet - en doucherolstoel, in hoogte verstelbare wastafel met eénhendelmengkraan en uittrekbare handdouche, opklapbare beugels, toilet met opklapbare beugels, verhoogde wc-bril

Locatie

Osthörn 2 , 26427 , Werdum, Duitsland

Telefoon: 0049(0)4974 / 718
Website: haus-osthoern.de/
Email: inge@schueler-inge.de

Recent bekeken

Land/Provincie: Duitsland
Categorie: Aangepaste vakantiewoningen

Centraal, maar rustig gelegen aan een doodlopende straat, staat ons rolstoeltoegankelijk vakantiehuis “Haus Osthörn” in...

Benieuwd naar Vakantie-ervaringen van andere reizigers. Last Minute op vakantie ?

Vele vakantiegangers met een beperking gingen u voor. Lees hun ervaringen en reacties. Of kies een last minute.

Last Minutes
Regelmatig ontvangen we van onze deelnemers mooie last minute aanbiedingen. Houd ze in de gaten en bekijk ze hier.
Tevreden Gasten
Lees wat gasten van de verschillende accommodaties vonden en hoe ze hun vakanties hebben ervaren
Picture Vakanties
Giethoorn 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
tel: 06 46326702
Bekijk onze Facebookpagina!

Wij gebruiken cookies op onze web site. Sommigen zijn essentieel voor het correct functioneren van de site, terwijl anderen ons helpen om de site en gebruikerservaring te verbeteren (tracking cookies). U kan zelf kiezen of u deze cookies wil toestaan of niet. Let op dat als u onze cookies weigert mogelijk niet alle functies van de site beschikbaar zijn.