Comfortzorg voor zorg op vakantieadres

comfortzorg-voor-zorg-op-vakantieadres
Land-Provincie: Friesland
Categorie: Zorgbureaus
Aantal maal bekeken: 7580
Comfortzorg maak het mogelijk voor mensen met een lichamelijke beperking of ziekte om tóch op vakantie te gaan. Via Comfortzorg is het ook mogelijk om alle benodigde hulpmiddelen te (laten) bezorgen.

Met één telefoontje geregeld!

Ontvangt u een aanvraag voor het leveren van zorg aan een vakantiegast in uw werkgebied? Één van onze klantadviseurs neemt vervolgens contact op met de vakantiegast en de indicatiehoudende instelling.

Ook regelen wij hulpmiddelen en stemmen de zorg en levering van hulpmiddelen af met de vakantielocatie. Wij nemen het regelwerk en de administratieve afhandeling uit handen.

Comfortzorg brengt voor het regelen van zorg en/of hulpmiddelen op uw vakantieadres bemiddelingskosten in rekening.

Vakantie met Zorg
Bij deze zorg kan het bijvoorbeeld gaan om hulp bij wassen en aankleden, het toedienen van een infuus, maar ook het overnemen van mantelzorg. Begeleiders kunnen zo een aantal uren weg, terwijl de zorg professioneel wordt overgenomen. Tevens kunnen er hulpmiddelen op het vakantieadres worden geregeld. Hierbij kan gedacht worden aan een hooglaagbed, een toiletverhoger of een rolstoel. Zelfs het gebruik maken van ambulante alarmering behoort tot de mogelijkheden. Kortom, wat thuis mogelijk is kan ook op uw vakantieadres worden geregeld. Heel Comfortabel met één telefoontje of één klik op de muis!
Comfortzorg is één van de beste en ervaren organisaties op het gebied van thuiszorg op vakantieadressen. Op deze manier bent u zeker van een Comfortabele vakantie met betrouwbare zorg en de hulpmiddelen die u nodig hebt. Wij leveren zorg en hulpmiddelen op alle vakantieadressen in Nederland en steeds vaker ook daarbuiten.
Dienstverlening
  • zorgbureau
  • hulpmiddelen
  • zorg
Geschikt voor
  • minder validen
  • chronisch zieken
  • lichamelijke beperking
Particulier

Omschrijving

Uw vakantie is onze zorg, zodat u Comfortabel op vakantie kunt. 
Sinds 2006 hebben wij een samenwerking op het gebied van Vakanties met Zorg met Landal GreenParks. Comfortzorg regelt zorg en hulpmiddelen voor de vakantiegasten van Landal GreenParks op alle parken in Nederland  van de Wadden tot Zuid-Limburg en van Zeeland tot in Drenthe.  
Comfortzorg werkt o.a. ook samen met Zorgvrij vakanties, Landstede Buitengewoon reizen, Zorgsam vakanties, Droomparken.nl, en met Westcord Hotels. Uiteraard staan wij voor u klaar op iedere vakantieplek in Nederland.
   
Via Comfortzorg kunt u  rekenen op de zorg en hulpmiddelen, die u thuis ook krijgt. De gewenste verpleging, verzorging en vraag naar hulpmiddelen wordt in telefonisch overleg met u geregeld en vastgelegd. Via een heldere schriftelijke bevestiging van de gemaakte afspraken weet u zeker dat u op het vakantieadres van uw keuze zonder zorgen Comfortabel van uw vakantie kunt genieten. 

Ook bij lichte zorgvragen 
Comfortzorg is er ook voor mensen met kleine zorgvragen. Te denken valt aan bv een injectie die nodig is, of het aan- / uittrekken van kousen. Ook het organiseren van een alarmering voor het geval dat er zorg nodig is behoort tot de mogelijkheden. Of wat dacht u van een middagje iemand die mee op stap gaat of juist op de vakantielocatie oppast? Dat doen wij voor iedereen! Hiervoor is geen indicatie van zorg nodig.

Bezocht

De mensen van Comfortzorg hebben we meerdere keren bezocht en ontmoet. Een goed en betrouwbaar bedrijf met enthousiaste mederwerkers
FaLang translation system by Faboba