Snel Zoeken

Landgoed de Biestheuvel- Voorhuis en Achterhuis

Country/ Province: Noord-Brabant
Hits: 7583
Contactdetails Owner:

Hoogcasteren 25 , 5528 NP , Hoogeloon, Noord-Brabant, Nederland

Phone: 0497-591257
Website: www.biestheuvel.nl


Email: info@biestheuvel.nl

Aangepaste groepsaccommodaties in de Brabantse Kempen
Bent u op zoek naar een groepsaccommodatie met specifieke voorzieningen voor een zorginstelling, of een groep met enkele mensen met lichamelijke beperkingen? Dan bent u in Hoogeloon aan het juiste adres. Op Landgoed de Biestheuvel verwelkomen we u in één van de 9 groepsaccommodaties die allen het predicaat 5 sterren hebben. Niet alleen kleine, maar ook grote groepen komen aan hun trekken op ons bijzondere landgoed. De grootte van de diverse vakantiehuizen variëren van 12 tot 43 personen. U kunt de 9 groepsaccommodaties afzonderlijk reserveren, of gecombineerd met één of meer andere accommodaties. Huurt u alle groepsverblijven, dan kunt u met een groep van 245 personen terecht.

Maaltijdverzorging of zelfverzorging?
Om het verblijf helemaal gemakkelijk te laten verlopen, kunt u gebruikmaken van onze maaltijdverzorging. Deze service is op basis van zelfwerkzaamheid in de groepsaccommodatie waarin u verblijft. Dit houdt in dat u zelf de borden klaar zet en naderhand weer afruimt. Afhankelijk van het gekozen arrangement geniet u elke dag van één of meerdere maaltijden. Hebben uw gasten speciale dieetwensen? Geen probleem. Onze keukenbrigade is hier op voorbereid. Overdag kunt u onbeperkt genieten van een kopje koffie en/of thee. Daarnaast is het ook mogelijk om een drankpakket klaar te laten zetten in de bar.

Aantrekkelijke omgeving
Kiest u voor een groepsaccommodaties op Landgoed de Biestheuvel? Dan kiest u voor een unieke regio van Nederland: de Kempen in Brabant. Deze regio strekt zich uit van Eindhoven tot Tilburg en tot over de Belgische grens. De Nederlandse en Belgische Kempen trakteren u op een vleugje historie, prachtige natuurgebieden en Bourgondische gastvrijheid. Wilt u er op uit trekken? Landgoed de Biestheuvel beschikt over een Amerikaanse schoolbus en een huifkar. De bus biedt plaats aan 36 personen en de huifkar is geschikt voor 40 personen.

Interesse of meer informatie?
Bent u nieuwsgierig geworden naar Landgoed de Biestheuvel? Bekijk onze groepsaccommodaties met aanvullende informatie en beschikbaarheid. Geeft u de voorkeur aan persoonlijk contact? Via telefoonnummer (0497) 59 12 57 geven we u graag meer tekst en uitleg. Bijvoorbeeld als de door u gekozen periode niet beschikbaar is.

Geschikt voor
  • verstandelijke beperking
  • minder validen
  • rolstoel toegankelijk
  • iedereen welkom
  • honden in overleg
Faciliteiten
  • aangepaste douche
  • aangepast sanitair
  • tillift
  • douchestoel
  • douchebrancard
  • hoog/laag-bed
  • omheinde tuin

Een vakantie of vriendenweekend vragen om een sfeervolle, complete groepsaccommodatie. Zo verhoogt u de slagingskans dat uw nacht, weekend of midweek een succes wordt. Zoekt u zo’n accommodatie in de regio Eindhoven – Tilburg? Dan bent u nu aanbeland op het juiste adres. Het Voorhuis koppelt gastvrijheid en een Bourgondische sfeer aan de ruimte, rust en privacy van de vrije natuur in de Brabantse Kempen. Het Voorhuis is meerdere malen genomineerd voor groepsaccommodatie van het jaar.

Gastvrijheid en comfort

Gastvrijheid en comfort zijn 2 belangrijke pijlers van Landgoed de Biestheuvel. Ze vormen ook het fundament onder Het Voorhuis. Van boven tot onder is deze groepsaccommodatie voorzien van alle gemakken om u een comfortabel verblijf te geven. Denk bijvoorbeeld aan een gashaard, de privé bar met tapinstallatie en koeling voor buffetmogelijkheden. Ook buiten komt u helemaal aan uw trekken: de riante, omheinde tuin met overdekt privé terras garanderen rust, ruimte en privacy. Met een wiptoestel en een pingpongtafel in de tuin is ook aan de kinderen gedacht. Het Voorhuis heeft 8 gescheiden slaapkamers (4 x 2 en 4 x 4) op de eerste verdieping. Heeft u personen die geboden zijn aan een rolstoel? Geen probleem! Er is een lift aanwezig in het pand. Wilt u de capaciteit van 24 personen uitbreiden? Combineer dan beide accommodaties, door Het Voorhuis en Het Achterhuis aan elkaar te koppelen.

Speciale voorzieningen
Landgoed de Biestheuvel beschikt in ruime mate over speciale voorzieningen voor gasten met een zorgvraag. Alle accommodaties zijn rolstoeltoegankelijk, hebben aangepast sanitair en beschikken over douchebeugels. Verder ondersteunen we u desgewenst met een passieve of actieve tillift, extra hoog/laag bedden met onrusthekken, een mobiel alarmsysteem of andere gewenste hulpmiddelen.
Ons unieke concept onderscheidt zich verder op de volgende punten:
* Extra mogelijkheden voor activiteiten met gasten met een fysieke of verstandelijke beperking. Denk aan een aangepast Outdoor programma op en rondom ons landgoed.
* Extra inkoop van verzorging, verpleging of begeleiding tijdens piekuren. Deze service is een samenwerking met Zorgcoöperatie Hoogeloon.
* Aangepast vervoer voor vakantiegroepen met een Amerikaanse schoolbus, waar u met 36 personen in kunt. Deze bus heeft ook een rolstoellift en we beschikken over eigen gekwalificeerde chauffeurs.
* Aangepaste hulpmiddelen via Vegro.

Eten en drinken: geheel naar uw wens

De keuken van Het Voorhuis is uitstekend geoutilleerd om voor grote gezelschappen te koken. Wilt u zelf alle maaltijden bereiden, dan bent u daar uiteraard vrij in! Als dit niet uw voorkeur heeft, bieden we u met maaltijdverzorging een handige service aan. Met deze extra optie zorgt onze keukenbrigade voor één of enkele maaltijden. Wilt u gedurende uw verblijf verzekerd zijn van een koud drankje? Kies dan ook voor de drankservice. Natuurlijk mag uw groep ook aanschuiven in ons sfeervolle restaurant. Vergeet niet om op tijd uw reservering door te geven. Zo geniet u samen in een gezellige ruimte van een heerlijke lunch of avondmaaltijd.

Outdoor activiteiten, workshops en excursies
Als u één of meerdere dagen op ons landgoed verblijft, kunt u ons inschakelen voor een aantrekkelijk dagprogramma, of voor een ontspannende activiteit. Het aanbod van creatieve workshop, uitdagende outdoor activiteiten en leerzame excursies in de fraaie omgeving is groot en divers. Stapt u liever op de fiets of bent u een fanatiek wandelaar? Informeer dan één van de vele wandel- of fietsroutes die in de buurt van Landgoed de Biestheuvel beginnen. Wilt u zich graag op alternatieve wijze laten vervoeren? Met een tochtje in een Amerikaanse schoolbus of huifkar bieden we u enkele uurtjes ontspanning van de bovenste plank. Beiden zijn ook rolstoeltoegankelijk!

   Cooking Adventure

Een bourgondische sfeer met Brabantse gastvrijheid en een sfeervolle, goed geoutilleerde groepsaccommodatie. Dat is het Achterhuis. Op die basis bouwt u verder aan een geslaagd verblijf of evenement. Bent u op zoek naar zo’n accommodatie in de regio Eindhoven – Tilburg? Laat dan uw oog eens vallen op het Achterhuis. Deze karakteristieke groepsaccommodatie is gelegen in het groen van de Brabantse Kempen. Ervaar de meerwaarde van ruimte, rust en privacy in een Bourgondische sfeer. Kortom: uw overnachting, weekend of midweek is op Landgoed de Biestheuvel in goede handen.

Gastvrijheid
Gastvrijheid en comfort zijn 2 belangrijke ingrediënten als u op Landgoed de Biestheuvel verblijft. Het Achterhuis is daarop geen uitzondering! Deze karakteristieke groepsaccommodatie is van begane grond tot bovenverdieping van alle gemakken voorzien. Ontspan voor de gashaard met een goed boek en een glaasje wijn of speel een potje mens-erger-je-niet in de zitkamer. Ook buiten bent u helemaal in uw element. De riante, omheinde tuin waarborgt de privacy en het overdekte privé terras nodigt uit om enkele uurtje te ontspannen in de buitenlucht. De kinderen kunnen zich uitleven op het gras, op het speeltoestel of met de pingpongtafel. Op de eerste verdieping van het Achterhuis zijn 8 aparte slaapkamers (4 x 2 en 4 x 4). Geen zorgen, deze verdieping is ook met de lift bereikbaar! U kunt de capaciteit van 24 personen op 2 manieren uitbreiden. Reserveer één of twee extra gastenkamers die nabij de accommodatie liggen, of combineer het Achterhuis en het Voorhuis. Dit verdubbelt het aantal slaapplekken.

Eten en drinken: geheel naar uw wens
Net als de overige groepsaccommodaties beschikt ook het Achterhuis over een keuken met professionele apparatuur. Wat betreft ontbijt, lunch en diner heeft u de vrije hand: zelfverzorging of maaltijdverzorging. Via deze handige service geniet u driemaal daags van maaltijden die onze keukenbrigade bereidt. Een vergelijkbare service bieden we u ook voor de drankvoorziening. Als u het drankarrangement selecteert bij uw arrangement grijpt u nooit naast een koud drankje. Vanzelfsprekend kunt u ook een tafeltje reserveren in ons sfeervolle restaurant. Reserveer op tijd. Zo bent u verzekerd van een plaatsje.

Outdoor activiteiten, workshops en excursies
Heeft u ondersteuning nodig om een aantrekkelijke activiteit uit te kiezen?. Ons team biedt een keur aan creatieve workshops, outdoor activiteiten en excursies. We hebben voor elk wat wils. Voor jong en oud en voor sportief en recreatief. Heeft u zich verheugd op een wandeling of fietstocht? Laat u dan onderweg op één van de vele wandel- of fietsroutes verrassen door de prachtige omgeving. Natuurlijk hoeft u niet elke kilometer wandelend of fietsend te overbruggen. Huur de Amerikaanse schoolbus of de huifkar voor aantal uurtjes pure ontspanning. Beide vervoersmiddelen zijn ook rolstoeltoegankelijk!

  12 03 05 hoogeloon biestheuvelkamer recreactie 22  mindervalide 3




Film

De accommodaties van De Bietsheuvel hebben wij bezichtigd, een groot terrein met veel locaties om te verblijven. een mooie recreatiezaal waar van alles te doen is. Een actieve club mensen


   

Location

Hoogcasteren 25 , 5528 NP , Hoogeloon, Noord-Brabant, Nederland

Phone: 0497-591257
Website: www.biestheuvel.nl
Email: info@biestheuvel.nl

Recent bekeken

Category: Noord-Brabant
Manufacturer: Aangepaste groepsaccommodaties

Het Voorhuis én Het Achterhuis: dubbel plezier voor 48 personen

Benieuwd naar Vakantie-ervaringen van andere reizigers. Last Minute op vakantie ?

Vele vakantiegangers met een beperking gingen u voor. Lees hun ervaringen en reacties. Of kies een last minute.

Last Minutes
Regelmatig ontvangen we van onze deelnemers mooie last minute aanbiedingen. Houd ze in de gaten en bekijk ze hier.
Tevreden Gasten
Lees wat gasten van de verschillende accommodaties vonden en hoe ze hun vakanties hebben ervaren
Picture Vakanties
Giethoorn 
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
tel: 06 46326702
Bekijk onze Facebookpagina!

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.