Vakantiepark Ribe Byferie

 Vakantiepark Ribe Byferie , Jutland, Legoland, Denemarken  Vakantiepark Ribe Byferie , Jutland, Legoland, Denemarken  Vakantiepark Ribe Byferie , Jutland, Legoland, Denemarken  Vakantiepark Ribe Byferie , Jutland, Legoland, Denemarken  Vakantiepark Ribe Byferie , Jutland, Legoland, Denemarken  Vakantiepark Ribe Byferie , Jutland, Legoland, Denemarken  Vakantiepark Ribe Byferie , Jutland, Legoland, Denemarken vakantiepark-ribe-byferie, van de A-accommodatie huizen, geschikt voor 5 tot 7 personen- zijn er verschillende ingericht voor rolstoelgebruikers en voor mensen met allergieën.
Land-Provincie: Denemarken
Categorie: Aangepaste vakantiewoningen
Aantal maal bekeken: 6719
Vakantiepark Ribe Byferie is “een dorp in een dorp”,  met  goed ingerichte huizen met rode daken, omgeven door bomen en beekjes. Het uitzicht over de weilanden en velden is schitterend.
Ribe Byferie is gesitueerd op loopafstand van Ribe, de oudste stad van Scandinavië met een goed bewaard gebleven middeleeuws centrum. Hier kunt u genoeg bezienswaardigheden, winkels en restaurants vinden.
Ribe Byferie is een van de populairste vakantieparken van Denemarken op slecht 680 km vanaf Utrecht. Bekend vanwege de hoge kwaliteit en de mooie ligging. Slechts 35 km van de beste badstranden en 55 km van LEGOLAND.

Moderne, mooi ingerichte huizen geschikt voor 2 tot 7 personen en van de A-accommodatie huizen –geschikt voor 5 tot 7 personen- zijn er verschillende ingericht voor rolstoelgebruikers en voor mensen met allergieën.
De huizen zijn voorzien van: hal, keuken, zitkamer met sofabed, badkamer, slaapkamer met tweepersoonsbed, 3-persoonsslaapkamer en tuin. Er is draadloze hotspot en alle huizen zijn rookvrij.
Minder validen:
Ingang voor rolstoelen via de patio. Toegangsdeur 92 cm breed, terrasdeur 170 cm breed. Schuifdeuren. Geen drempels. 
Slaapkamer op de begane grond met 2 bedden, deur 75 cm breed. U kunt de bedden uit elkaar plaatsen. Plaats voor ziekenhuisbed. 
Woonkamer op de begane grond met slaapbank voor 2 personen. In het A-huis een extra slaapkamer op de 1e verdieping met 3 bedden. 
Badkamer op de begane grond, deur 80 cm breed, douchecabine 119 cm breed/ 150 cm diep. Toiletstoel en badstoel zijn te leen bij de receptie. Hulpgrepen bij het toilet en in het bad. 

Gratis toegang tot Ribe zwembad, gratis kinderclub, speelruimte, kano's, fietsen, tafeltennis, vismeer en nog veel meer. Ook kunt u de wellness bezoeken voor een heerlijke schoonheidbehandeling, massage en alternatieve behandelingen.

Afstand vanaf Utrecht: 678 km.
Dienstverlening hulpmiddelen
Geschikt voor
 • minder validen
 • rolstoel toegankelijk
 • lichamelijke beperking
 • anti allergie
Faciliteiten
 • rolstoel geschikt
 • aangepaste douche
 • aangepast sanitair
 • douchestoel
Aantal personen 7 pers
Particulier