MARITIM Hotel Bonn

 MARITIM Hotel Bonn Duitsland
Land-Provincie: Duitsland
Categorie: Mindervalide hotelkamers
Aantal maal bekeken: 2940
Uw hotelkamer in Bonn
Het Maritim Hotel Bonn ligt tussen Bonn en Bad Godesberg, heeft een centrale ligging in het hart van de zakenwijk van Bonn en is gemakkelijk bereikbaar vanaf de luchthaven Keulen Bonn, het treinstation en de snelweg. Dit handige hotel in Bonn is de perfecte uitvalsbasis voor congresgangers en zakenreizigers. De nabijheid van het hotel tot de Museum Mile en de vele toeristische attracties in Bonn maken het een ideale keuze voor een stedentrip.

Het Maritim Hotel Bonn heeft in totaal 410 kamers en suites verdeeld over zes verdiepingen. Elke kamer is voorzien van een kluisje voor het veilig opbergen van uw persoonlijke bezittingen. Verkoopautomaten met een selectie aan drankjes en snacks bevinden zich in de gang van verdieping 1 tot 4. Op verzoek voorzien wij u graag van een kinderbedje, een waterkoker, hypoallergeen beddengoed of een strijkplank tijdens uw verblijf in het hotel.
Als u een rookkamer of een toegankelijke kamer wilt aanvragen, laat het ons dan voor aankomst in Bonn weten. Grotere gasten kunnen profiteren van extra lange bedden (van 2,2 m lang, beschikbaar in onze Classic, Comfort en Superior kamers).
Geschikt voor minder validen
Faciliteiten
  • rolstoel geschikt
  • aangepaste douche
kamers
  • voor minder validen
  • iedereen welkom
MaritimMaritim