Poolster

Stichting met de Noorderzon, vaarvakanties, De Ppolster, Gelderland Stichting met de Noorderzon, vaarvakanties, De Ppolster, Gelderland Stichting met de Noorderzon, vaarvakanties, De Ppolster, Gelderland Stichting met de Noorderzon, vaarvakanties, De Ppolster, Gelderland Stichting met de Noorderzon, vaarvakanties, De Ppolster, Gelderland vaarvakantie voor mensen met een verstandelijke beperking
Land-Provincie: Gelderland
Categorie: Vakanties met zorg
Aantal maal bekeken: 7003
De Stichting  met de Noorderzon… vaarvakanties voor iedereen die van varen houdt en zelf actief wil zijn op het water.


De Stichting  met de Noorderzon… is een ideële stichting die vaarvakanties mogelijk wil maken voor mensen met weinig geld. Dezen kunnen in overleg korting krijgen op de vaste prijzen.

Het schip: de Poolster

Doelgroepen 
De bemanning heeft veel ervaring in het varen met alle mogelijke groepen, met name ook met mensen met een beperking. Voor mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel is het schip niet geschikt. Normaal gesproken melden vaargasten zich aan als groep. Dit kan bijvoorbeeld met één of meerdere gezinnen of met een woonvorm.Voor mensen met een beperking die zich individueel willen inschrijven, organiseert de Stichting in het hoogseizoen een aantal speciale tochten.
Niet geschikt voor mensen die minder goed mobiel zijn

Vaargebied 
In het voor- en naseizoen vertrekt de Poolster vanuit Nijmegen voor tochten over de Maas naar recreatieplassen zoals het Leukermeer of de Gouden Ham.

In de zomer maakt het schip vanuit Gorinchem tochten richting Biesbosch en (voor langere tochten) Hellevoetsluis en/of Zeeland. Het programma ligt nooit van tevoren vast, maar wordt bepaald in overleg met de vaargasten.

Prijzen 
De Poolster vaart met iedereen die zin heeft om mee te varen, maar de huurprijzen zijn afhankelijk van het inkomen van onze gasten. Voor groepen die niet veel geld hebben, kan de huurprijs van het schip altijd in overleg bepaald worden.
Dienstverlening zorg
Geschikt voor verstandelijke beperking
Particulier

Bezocht

Wij hebben dit schip bekeken, een gezellig schip met enthousiaste mensen.