Boshotel Vlodrop

Hampshire Boshotel Vlodrop Limburg  Hampshire Boshotel Vlodrop Limburg  Hampshire Boshotel Vlodrop Limburg  Hampshire Boshotel Vlodrop Limburg  Hampshire Boshotel Vlodrop Limburg  Hampshire Boshotel Vlodrop Limburg  Hampshire Boshotel Vlodrop Limburg
Land-Provincie: Limburg
Categorie: Mindervalide hotelkamers
Aantal maal bekeken: 5675
Hampshire Boshotel Vlodrop, hèt viersterrenhotel dat luxe hotelfaciliteiten en zorg op maat combineert tot een uniek pakket aan verblijfmogelijkheden. Boshotel Vlodrop is een sfeervol, comfortabel hotel waar gasten in een ontspannen ambiance tijdelijk kunnen verblijven, voorzien van de benodigde zorg en begeleiding.
Hampshire Boshotel Vlodrop**** ligt prachtig, midden in de bossen van Nationaal Natuurpark ‘De Meinweg’, enkele kilometers ten zuiden van Roermond.

Zorgkamers
Luxe hotelverblijf, ook als zorg noodzakelijk is
Boshotel Vlodrop vindt het belangrijk dat u ook van alle luxe van een hotelverblijf kunt genieten als u bepaalde zorg nodig heeft.

Ons hotel is zo ruim en comfortabel opgezet dat dit mogelijk is. Door het aanbrengen van een aantal extra voorzieningen in onze suites kunnen ook gasten die zorg nodig hebben, genieten van een verblijf in een luxe viersterrenhotel. We hebben acht suites ingericht als zorgkamers. Deze zorgkamers bieden, naast airconditioning, voor onze zorggasten essentiële faciliteiten. De zorgkamers zijn bijvoorbeeld extra ruim en beschikken over elektrisch verstelbare bedden. De badkamers in deze kamers zijn geschikt voor het manoeuvreren met een rolstoel.

De zorg
Naast de inrichting van de zorgkamers is het van belang dat u als gast de benodigde zorg krijgt.
De Zorggroep Midden-Limburg is zeer ervaren in het bieden van zorg op maat aan onze gasten. Onze professionele fitness en wellness faciliteiten bieden u alle gelegenheid om op uitgelezen wijze te revalideren. Bij het zorgaanbod wordt uitgegaan van enige zelfredzaamheid. Wij gaan ervan uit dat de gast zelf-standig kan eten, douchen en het toilet bezoeken. En we gaan ervan uit dat een gast zichzelf, eventueel met behulp van een rolstoel, kan verplaatsen. In geval van een intensievere zorgbehoefte of de noodzaak van specifieke begeleiding kan worden bezien of aan de zorgvraag kan worden voldaan. Aanvullende zorg of begeleiding kan incidenteel worden ingeschakeld.

Voor wie
De zorgkamers zijn uitermate geschikt voor vakantiegangers met een zorgvraag en voor patiënten die tussen ziekenhuisopname en thuisverblijf zogenaamde ‘overbruggingszorg’ nodig hebben zoals nazorg, aansterking en revalidatie. Ook is deze vorm van zorg mogelijk bij zelfstandig thuiswonende ouderen en gehandicapten, bij wie het thuis tijdelijk niet meer gaat, omdat bijvoorbeeld een mantelzorger niet beschikbaar is.

zorgkamer bhv.140x124   zorgsuite badkamer boshotel web3.140x124


Dienstverlening zorg
Faciliteiten
  • rolstoel geschikt
  • aangepaste douche
  • aangepast sanitair
kamers voor minder validen

Bezocht

Een vakantieplek bij uitstek, mooi gelegen aan de rand van het bos, een gezellig restaurant en prima aangepaste kamers