Aldorrum minicamping

Aldorrum bed en botteram camping, Aarle-Rixtel Noord Brabant Aldorrum bed en botteram camping, Aarle-Rixtel Noord Brabant Aldorrum bed en botteram camping, Aarle-Rixtel Noord Brabant Aldorrum bed en botteram camping, Aarle-Rixtel Noord Brabant  Aldorrum bed en botteram camping, Aarle-Rixtel Noord Brabant Aldorrum bed en botteram camping, Aarle-Rixtel Noord Brabant Aldorrum bed en botteram camping, Aarle-Rixtel Noord Brabant mindervaliden badkamer, Aldorrum bed en botteram camping, Aarle-Rixtel Noord Brabant Aldorrum bed en botteram camping, Aarle-Rixtel Noord Brabant Aldorrum bed en botteram camping, Aarle-Rixtel Noord Brabant  Aldorrum bed en botteram camping, Aarle-Rixtel Noord Brabant aldorrum-minicamping aldorrum-minicamping
Land-Provincie: Noord-Brabant
Categorie: Campings
Aantal maal bekeken: 6291
Onze sfeervolle minicamping ligt in een rustige omgeving in Zuidoost-Brabant en heeft uitzicht op het fraaie natuurgebied 'De Biezen'. Na een flink eind fietsen of een stevige wandeling is het heerlijk toeven op je kampeer- of logeerplekje in het groen. De fietsen kunt u in een overdekte fietsenstalling, voorzien van meerdere oplaadpunten, plaatsen.

Aldörrum minicamping heeft uitstekend (aangepast) sanitair. Enkele douches zijn voorzien van wandbeugels die speciaal ontworpen zijn voor mensen die wat extra steun nodig hebben bij het gebruik van de douche. Bent u minder mobiel of zit u in een rolstoel dan kunt u gebruik maken van 't huuske. Dit is een badkamer die op uw verzoek aangepast kan worden.

Op ons erf zijn rondom de binnenplaats faciliteiten aanwezig voor algemeen gebruik. Zo kunt u zich ontspannen in onze private wellnessruimte Foemel met rolstoeltoegankelijke infrarode en Finse sauna en whirlpool. Kunt u gebruik maken van onze gemeenschappelijke huiskamer Roontelum. En voor uw vakantiewasjes hebben we een Waskaemerke (wasserette) waar een wasmachine en wasdroger voor u klaar staan.

De gemeenschappelijke huiskamer Roontelum heeft verschillende zitjes, een houtkachel, een boekenhoekje, een spellenkist en een grote leestafel. De ochtendkrant voor gezamenlijk gebruik ligt voor u klaar. Ook kunt u hier in alle rust de diverse fiets- en wandelroutes van de omgeving uitstippelen.

Kampeerplaatsen
De minicamping bestaat uit maximaal 30 standplaatsen in een hoogstam fruitboomgaard. Ze zijn ruim van opzet en voorzien van een 6 ampère elektra-aansluiting. U kunt vanaf uw kampeerplek (tegen een kleine vergoeding) draadloos op internet. Op onze camping vindt u kampeerplaatsen voor tenten, tourcaravans, campers, vouwwagens en huifkarren. Vaste standplaatsen zijn er niet. De camping is autovrij, zodat u en uw medekampeerders ongestoord kunnen genieten. Voor auto's is er een aparte parkeerplaats.

Omgeving
Het klokkendorp Aarle-Rixtel is al meer dan 800 jaar oud (1179) en is een van de vele, kleine, historische dorpskernen met een typisch Brabantse uitstraling. U vindt een diversiteit aan historische gebouwen, monumentale boerderijen en musea. Ook kunt u kennismaken met het Bourgondische karakter van deze streek.

Naast de karakteristieke Brabantse natuur van stuifzanden, bos en heide zijn er ook natuurgebieden te vinden met historische waarde. Zowel op loopafstand als in de directe omgeving. Om u alvast op weg te helpen hebben we routes klaarliggen die starten vanaf de camping.

Zo dichtbij zowel natuur als cultuur, maakt Aldörrum minicamping de perfecte vakantiebasis voor het verkennen van de omgeving. De camping is centraal gelegen binnen drie kwartier rijden van de grote steden Eindhoven, ’s-Hertogenbosch, Nijmegen en Venlo en binnen 10 minuten rijden van Helmond, Veghel en Deurne. Regio de Peel heeft bezoekers veel te bieden. Naast de rust en ruimte van het platteland zijn er de vele unieke natuurgebieden ieder met een eigen karakter.
Dienstverlening
  • hulpmiddelen
  • zorg
Geschikt voor
  • minder validen
  • rolstoel toegankelijk
Faciliteiten
  • rolstoel geschikt
  • aangepaste douche
  • aangepast sanitair
  • douchestoel
Particulier

Bezocht

Met Gerda, de eigenaresse hebben we kennisgemaakt en we hebben de accommodatie bekeken. Een leuke accommodatie waar je prima je vakantie kunt houden. Aldorrum minicamping, een mooie locatie in Brabant, veel mogelijk en goede aanpassingen voor minder validen