Puur de Peel

 Bij den Berk, Heusden Noord Brabant , mindervaliden vakantiewoning  Bij den Berk, Heusden Noord Brabant  Bij den Berk, Heusden Noord Brabant  Bij den Berk, Heusden Noord Brabant  Bij den Berk, Heusden Noord Brabant  Bij den Berk, Heusden Noord Brabant  Bij den Berk, Heusden Noord Brabant  Bij den Berk, Heusden Noord Brabant bij dn berk1  Bij den Berk, Heusden Noord Brabant  Bij den Berk, Heusden Noord Brabant  Bij den Berk, Heusden Noord Brabant
Land-Provincie: Noord-Brabant
Categorie: Aangepaste vakantiewoningen
Aantal maal bekeken: 5410
Op vakantieboerderij Puur de Peel staan wij altijd voor u klaar. Bij ons kunnen mensen met en zonder beperking in alle rust genieten van een heerlijk luxe vakantie in een van onze appartementen. Wij stellen alles in het werk om u een onvergetelijke tijd te bieden zonder zorgen!
U kunt zich heerlijk ontspannen in de snoezelruimte en het verwarmd binnenzwembad. Bovendien zijn de appartementen gelegen aan de rand van natuurgebied “De Groote Peel”  waar u een aangename stilte ervaart in een unieke omgeving.

Onze appartementen
In totaal beschikken we over 30 bedden, verdeeld over 6 appartementen.
Op ons erf staan twee geschakelde 6- persoons appartementen twee geschakelde 5- persoons appartementen en twee 4- persoons appartementen..

Alle appartementen zijn luxe ingericht en  geschikt voor mensen met een beperking. De woningen zijn voorzien van hooglaag bedden en aangepast sanitair. De keukens hebben een onderrijdbare aanrecht, beschikken over alle moderne apparatuur en zijn zeer compleet uitgerust.  De woningen beschikken over een ruime woonkamer met zit- en eethoek, vaste internetaansluiting, een gezellige open haard,  een omheind terras met tuinmeubelen en parasol. De gehele vakantieboerderij is drempelvrij.

Indeling 6 persoons appartement:
Entree: hal met toilet en extra hal voor stalling van rolstoel of rollator
Woonkamer: zit- en eethoek, TV met DVD en stereo- set ( met CD, en USB aansluiting), open haard (gashaard met afstandsbediening)
Keuken:  afwasmachine, combimagnetron, koelkast met vriesvak, keramische kookplaat
1 slaapkamer met een 2 een persoonsbedden
1 slaapkamer met 2 hooglaag bedden
1 slaapkamer met een stapelbed
Bedden voorzien van dekbedden en kussens
Badkamer: inloop douche voorzien van opklapbare douchestoel en eventueel een douchebrancard, aangepaste wastafel en spiegel, verhoogd toilet met beugels
Indeling 4 persoons appartement
(Idem als 6 persoons appartement, maar dan met twee slaapkamers , waarvan
1 slaapkamer met 2 een persoons bedden
1 slaapkamer met 1 hooglaag bed en 1 een persoons bed

Indeling 5 –persoonsappartement
Idem als 4 persoonsappartement met een extra bedkast in de woonkamer.

Een extra bed plaatsen is altijd mogelijk. We hebben extra gewone bedden, hooglaag bedden, een spijlenbed met extra hoge bedspijlen en een bed met plexiglas wanden. We hebben ook enkele kinderbedjes voor de kleintjes!
Alle appartementen zijn voorzien van vloerverwarming, brede gangen, interne schuifdeuren, deurbreedtes van 90 cm. (6 pers. app) en deurbreedtes van 1.10 cm ( 4 pers. app.),

Faciliteiten
Wij bieden onze gasten alle faciliteiten die een verblijf  tot een succes maken:
snoezelruimte, verwarmd binnenzwembad met tillift en vaste trap, speeltoestellen waaronder een vogelnestschommel, trampoline springen, skelters, gratis  internetten, kleindierweide , speelveld met voetbaldoel, en een recreatie ruimte. Een linnengoed- en/of handdoekenpakket kunt u desgewenst huren. Tevens is een wasruimte met wasmachine en droger aanwezig .

Recreatieruimte
We beschikken over een recreatieruimte die zeer geschikt is voor een familiefeest, grote groepen (tot 30 personen) of vergaderingen. De recreatieruimte is  per dagdeel te huren. Er is de mogelijkheid om een lunch of diner te gebruiken en natuurlijk een overnachting. Prijzen op aanvraag.

Huisdieren
Tenslotte zijn zelfs uw hond of paard bij ons van harte welkom. In de twee 4 persoons appartementen: De Sering en De Driekleur mag de hond mee naar binnen. Voor de andere appartementen geldt voor de honden een verblijf in een overdekte kennel met royaal binnen hok .
Dienstverlening hulpmiddelen
Geschikt voor
 • minder validen
 • rolstoel toegankelijk
 • lichamelijke beperking
 • gezinnen
 • honden in overleg
Faciliteiten
 • aangepaste douche
 • aangepaste keuken
 • aangepast sanitair
 • tillift
 • douchestoel
 • douchebrancard
 • hoog/laag-bed
Aantal personen 6 pers
Aantal slaapkamers - 3
Particulier

Bezocht

Een heel gemoedelijk, knus, gezellig en heel goed aangepast vakantiepark, vakantie vieren is hier heel goed mogelijk, veel om te doen en gezelligheid om u heen. Het bezoek was bij de vorige eigenaren.

Mindervaliden vakantiewoning
Miva vakantiewoning
Vakantiewoning voor gehandicapten
Aangepaste badkamer
Aangepast toilet
Toilet met beugels
Aangepaste vakantiewoning
Vakantiewoning met aanpassingen voor mindervaliden
Vakantiewoning met aanpassingen voor gehandicapten
Vakantiewoning voor rolstoelgebruikers

Vakantiehuis voor mindervaliden
Vakantiehuis rolstoelgebruiker
Vakantiehuis met aanpassingen voor mindervaliden
Vakantiehuis met aanpassingen voor gehandicapten
Vakantie beperking
Vakantie voor mensen met een beperking
Vakantie gehandicapten
Lichamelijk gehandicapt
Gehandicapten vakantie
Vakantie met een beperking
Vakanties voor gehandicapten