Strandhotel Camperduin

Strandhotel-Schoorl Strandhotel-Schoorl, mindervalide kamer Strandhotel-Schoorl, mindervalide kamer Strandhotel-Schoorl, mindervalide kamer Strandhotel-Schoorl, mindervalide kamer Strandhotel-Schoorl, mindervalide kamer, met aangepaste badkamer Luxe-groepsaccommodatie Strandhotel-Schoorl
Land-Provincie: Noord-Holland
Categorie: Mindervalide hotelkamers
Aantal maal bekeken: 4593
Toe aan een paar dagen ontspannen en comfortabel genieten aan de kust? Geniet van de unieke natuurviersprong waarin Strandhotel Camperduin verborgen ligt. Wandel of fiets door de duinen, langs het strand, over de dijk of in de polder en verdwijn even helemaal in deze ultieme natuurbeleving. Neem met een voldaan gevoel plaats voor een verrukkelijk diner in ons strandrestaurant met uitzicht over strand en zee. Overnacht midden in de natuur en word vol verwondering wakker bij de aanblik van het prachtige polder- en duinlandschap. Strandhotel Camperduin: een plek met rust en ruimte, stiltes en stormen. 

Het ontbijt wordt elke ochtend geserveerd in ons ontbijtrestaurant met terras dat grenst direct aan de duinen. Wie de zeelucht geproefd heeft, zal ook zeker genieten van onze originele 3-gangen dagmenu’s aan het strand. Het diner serveren wij in ons paviljoen aan zee, volgens velen de mooiste plek aan de Hollandse kust.
Geschikt voor
  • minder validen
  • lichamelijke beperking
Faciliteiten
  • rolstoel geschikt
  • aangepaste douche
  • aangepast sanitair
  • douchestoel
  • oplaadpunt
kamers voor minder validen
Particulier

Mindervalide kamer


Tijdelijk of altijd beperkt in uw bewegingen, heeft ook gevolgen voor de keuze van uw hotel om op vakantie te gaan.
Strandhotel Camperduin heeft een nieuwe kamer die extra toegankelijk en gebruiksvriendelijk is gemaakt.
De nieuwe badkamer is aangepast en heeft een onder rijdbare wastafel, wc met steunen en open douche met vaste douchestoel.

Door de extra brede deuren, zowel naar de hotelgang als naar buiten naar de parkeerplaats is de kamer zeer toegankelijk.
Extra brede toegang tot het bed. Mogelijkheid om een papagaai boven het bed te hangen. ’s Nachts automatische vloerverlichting welke reageert op beweging.
Eigen terras met oplaadpunt.

Het strand van Camperduin wordt zo bereikbaar voor een grotere groep mensen. Ons paviljoen Struin is toegankelijk en beschikt ook over een rolstoelvriendelijke WC.
Daarbij beschikken we over een strandrolstoel. Dus voor degene die al heel lang ernaar heeft verlangd om eens naar zee te gaan in een bijzondere omgeving.
Boek snel want de kamer is natuurlijk zeer geliefd.

Aanpassingen


badkamer is aangepast
onder rijdbare wastafel
wc met steunen
open douche met vaste douchestoel
extra brede deuren
extra brede toegang tot het bed
mogelijkheid om een papagaai boven het bed te hangen
’s nachts automatische vloerverlichting welke reageert op beweging
eigen terras met oplaadpunt
strandrolstoel