Gezinscamping Erve Aaftink

 Gezinscamping Erve Aaftink , Lemele, Overijssel   Gezinscamping Erve Aaftink , Lemele, Overijssel   Gezinscamping Erve Aaftink , Lemele, Overijssel   Gezinscamping Erve Aaftink , Lemele, Overijssel   Gezinscamping Erve Aaftink , Lemele, Overijssel   Gezinscamping Erve Aaftink , Lemele, Overijssel gezinscamping-erve-aaftink. invaliden-douche en toilet
Land-Provincie: Overijssel
Categorie: Campings
Aantal maal bekeken: 5322
De gezellige gezinscamping biedt u op een prima terrein royale plaatsen voor tent of tourcaravan.

Voor onze gasten hebben wij de volgende voorzieningen:

•Ruime plaatsen
•Elektr. aansluitingen
•Kabel T.V.
•Perfecte sanitaire voorzieningen:
- zeer goede was- en douchegelegenheden
- familiebadkamer met ligbad en babyvoorzieningen
- wasserette met wasmachine en droge
- groentenspoelplaats
- afwasspoelplaats
- alles drempelvrij
- invaliden-douche en toilet
- uitstortruimte voor chemisch toilet

De camping ligt op slechts 500 mtr. van het dorpscentrum van Lemele met o.a. een goed gesorteerde Supermarkt met 's morgens heerlijke verse warme broodjes.
Geschikt voor
  • minder validen
  • rolstoel toegankelijk
Faciliteiten
  • aangepaste douche
  • aangepast sanitair
Particulier

Omschrijving

Erve Aaftink recreatie is een veelzijdig, kleinschalig recreatiebedrijf, schitterend gelegen in het Overijsselse Vechtdal en aan de voet van de schitterende Lemelerberg.

Erve Aaftink recreatie biedt drie verschillende mogelijkheden; een gezellige camping, een grote groepsboerderij (nieuwbouw 2010) en een sfeervol familiehuis.

Deze accommodaties zijn zeer geschikt voor verenigingen,scholen,bruiloften/familiefeestjes en voor teambuilding. Beide groepsaccommodaties zijn het gehele jaar geopend.

Deze drie "afdelingen" zijn volledig van elkaar gescheiden, met eigen voorzieningen en veel eigen ruimte. Als centrale voorzieningen zijn er een bescheiden zwembad en een speeltuin,en hebben wij fietsen,steps en mountainbikes in de verhuur.

Dankzij de kleinschaligheid en het agrarische verleden van Erve Aaftink heerst er een prettige, gastvrije plattelandssfeer waar u zich al snel helemaal thuis zult voelen.

Bezocht

Een mooie net aangelegde camping. Goed onderhouden. De eigenaren zijn hartelijke mensen.