Villa Boerderij Anneke om de Bocht

 Villa Boerderij Anneke om de Bocht , vakantiewoning, giethoorn-weerribben, kop van overijssel  Villa Boerderij Anneke om de Bocht , vakantiewoning, giethoorn-weerribben, kop van overijssel  Villa Boerderij Anneke om de Bocht , vakantiewoning, giethoorn-weerribben, kop van overijssel  Villa Boerderij Anneke om de Bocht , vakantiewoning, giethoorn-weerribben, kop van overijssel  Villa Boerderij Anneke om de Bocht , vakantiewoning, giethoorn-weerribben, kop van overijssel, hoog/laagbedden  Villa Boerderij Anneke om de Bocht , vakantiewoning, giethoorn-weerribben, kop van overijssel, aangepaste badkamer villa-boerderij-anneke-om-de-bocht, its
Land-Provincie: Overijssel
Categorie: Aangepaste vakantiewoningen
Aantal maal bekeken: 7297
Villa Boerderij "Anneke om de Bocht" is een vrijstaand vakantiehuis gelegen in het prachtige Nationaal Park "De Weerribben" van Overijssel, aan de bocht van de rivier de Wetering.

Het is een heerlijke plek om met maximaal 10 personen een vakantie door te brengen. Er is genoeg om van te genieten: de natuur, de omgeving, het terras aan het water en ga zo maar door.
Het vakantie huis is het gehele jaar te huur. Het is geen bungalow in een bungalowpark, maar een vrijstaande villa met eigen terrein aan het water.

 Het vakantiehuis ligt in Wetering Oost in de directe omgeving van GietHoorn, Steenwijk en Blokzijl. Er is dus genoeg te doen in de omgeving zoals, wandelen, fietsen, vissen, varen met een fluisterbootje, kano of met een rondvaartboot.

De locatie is via de openbare weg te bereiken. Bij aankomst is er een ruime parkeergelegenheid voor 3 auto's.
Er is een terras met gras veld aan het water, Hiernaast is de kleine haven te vinden waar gemakkelijk vanaf het water aan te leggen is.

Tevens is het huis rolstoel toegankelijk.        
Het huis beschikt over een aanpast appartement. Dit appartement is speciaal aan gepast voor rolstoelen.
Het beschikt over een speciaal hiervoor ingerichte badkamer en een elektrisch ziekenhuisbed.

Het huis beschikt over:

Een ruime eethoek
Een ruime keuken
Een ruime zithoek
Een aanpast appartement (rolstoel toegankelijk) met aparte badkamer
4 slaapkamers met 2 1-persoonsbedden (deze zijn tegen elkaar aan te zetten)
1 slaapkamer met stapelbed
1 badkamer met apart bad en douche.
Terras.

 
Een dagje uit naar Giethoorn is ook voor mindervalide goed te doen.
GiethoornGiethoorn
Geschikt voor
 • minder validen
 • rolstoel toegankelijk
 • lichamelijke beperking
Faciliteiten
 • rolstoel geschikt
 • aangepaste douche
 • aangepast sanitair
 • douchestoel
 • hoog/laag-bed
 • alarmsysteem
Aantal personen 10 pers
Particulier

Bezocht

Voor wie van water houdt en het leuk vindt om naar voorbij varende schepen te kijken een perfecte vakantielocatie. Een goed aangepast appartement in deze villa, in het natuurgebied de Weerribben.