Hotel Thermana Park Lasko

Hotel Thermana Park Lasko, rolstoelgeschikt Hotel Thermana Park Lasko, rolstoelgeschikt Hotel Thermana Park Lasko, rolstoelgeschikt Hotel Thermana Park Lasko, rolstoelgeschikt Hotel Thermana Park Lasko, rolstoelgeschikt Hotel Thermana Park Lasko, rolstoelgeschikt Hotel Thermana Park Lasko, rolstoelgeschikt Hotel Thermana Park Lasko, rolstoelgeschikt
Land-Provincie: Slovenië
Categorie: Mindervalide hotelkamers
Aantal maal bekeken: 1627
Het nieuwe HOTEL THERMANA PARK LASKO **** Superior is het paradepaardje dat werd gecreëerd in het gebied van het bestaande complex van Zdravilišce Laško. Het exterieur en interieur zijn zeer modern, het culinaire aanbod is goed doordacht, het verblijf is comfortabel en perfect.

We maken iedereen blij: sporters, gezinnen of zakenmensen, maar vooral de gasten die weten wat ze willen.
U kunt genieten van culinaire hoogstandjes in ons à la carte of in het hotelrestaurant. De gezellige sfeer van de vinotheek en het café met de beste drankjes en desserts nodigt u uit voor het avondmuziekprogramma.
Ontspanning van lichaam en geest is gegarandeerd in het thermale centrum onder de glazen koepel. Het thermale centrum biedt u diverse en ontspannende waterervaringen. Bezoek ons wellness-spacentrum, waar u kunt kiezen uit een breed scala aan wellnessdiensten, waaronder baden en speciale lichaamsmassages.

Locatie van het hotel
Het complex ligt in een ongerepte natuur aan de oevers van de rivier de Savinja, op slechts 15 minuten lopen van het stadscentrum. De ondergrondse parkeergarage, die deel uitmaakt van het complex, is beschikbaar om te parkeren.
Het hotel beschikt over 181 moderne een- en tweepersoonskamers en 7 hotelappartementen. Alle kamers worden gekenmerkt door de superieure kwaliteit van 4 sterren.
Huisdieren toegestaan.

Kamer faciliteiten
Badkamer: alle kamers hebben douche / bad, toilet, föhn en badjas.
Slaapkamer: minibar, tv, telefoon, internetverbinding en draadloos LAN.
Handgrepen / handgrepen bij het toilet - verstelbare spiegel - wastafel eronder  - noodoproepsysteem - verpleegbed - zorgdienst - rolstoelbus - zwembadlift.

Voor gehandicaptensport klik hierDienstverlening
 • hulpmiddelen
 • zorg
Geschikt voor
 • minder validen
 • rolstoel toegankelijk
 • lichamelijke beperking
 • anti allergie
 • honden in overleg
Faciliteiten
 • rolstoel geschikt
 • aangepast sanitair
 • hoog/laag-bed
 • zwembadlift
 • alarmsysteem
Particulier

Laško


De bronnen van Laško bezoeken al sinds mensenheugenis mensen. Het verfrissende, genezende en heilzame thermale water dat ontspant, geneest en wonden kalmeert, was al bekend bij de oude Romeinen.
In 1854 werd hier het eerste thermale bad (Tüffer) gebouwd, dat de naam droeg van de Hongaars-Oostenrijkse keizer Franz Joseph I. De historische omstandigheden waren soms meer, soms minder bevorderlijk voor het thermale bad, en glamoureuze en verfijnde tijden werden gevolgd door tijden van achteruitgang en stilstand.
De tweede helft van de vorige eeuw werd gekenmerkt door gestage groei, expansie, professionele groei en aanpassing aan de ontwikkeling van de geneeskunde en de moderne vereisten voor een holistische bevrediging van de levensbehoeften en verlangens.
Tegenwoordig is Thermana een modern centrum van gezondheidstoerisme met tal van programma's en spadiensten voor gezondheid en welzijn.
De stad Laško ligt bijna in het hart van Slovenië (11 km van de snelweg A1 - afslag Celje centrum) en de omgeving biedt tal van mogelijkheden voor wandelingen en excursies in de omgeving, voor het bezoeken van culturele en sportieve evenementen of voor culinair onderzoek. Door zijn ligging is het ook een ideaal startpunt voor excursiebestemmingen in heel Slovenië. Rijk cultureel erfgoed en intacte natuur zorgen voor een grote, kleurrijke diversiteit.

In Zdravilišce Laško zijn we trots op onze rijke en lange geschiedenis en traditie, waaruit een modern en hoogwaardig centrum van gezondheids- en wellness-toerisme is ontstaan met programma's en diensten voor gezondheid en welzijn. In de omhelzing van water en heuvels bieden wij u de ruimte waar u kunt ontspannen en wat goed kan zijn voor uw lichaam en welzijn.