Zorgteam Costa Brava

Logo
Land-Provincie: Spanje
Categorie: Zorgbureaus
Aantal maal bekeken: 2550
Zorgteam Costa Brava

Het ZorgTeam Costa Brava is als officieel contactpersoon van de ANWB in Barcelona, hét portaal voor uitstekende zorg door medici en paramedici, bij wie u gewoon in uw eigen taal terecht kunt. Of u nu thuiszorg, een dokter, fysiotherapie, een (diabetes) pedicurebehandeling of een schoonheidsspecialiste zoekt voor uw huidproblemen. U regelt het bij ons met één telefoontje.Hiernaast bieden wij een eigen personenalarmsysteem met een 24 uurs (nederlandstalige) telefoondienst en hebben wij een uitgebreid assortiment hulpmiddelen die het leven in en om het huis gemakkelijker maken. .

Vakantiegangers & Mantelzorgers
De wil om te genieten van de Spaanse zon, maar door beperkingen is dit niet mogelijk? Of bent u tijdelijk minder vitaal? Wilt u als mantelzorger eigenlijk ook wel eens de zorg delen en genieten van een welverdiende vakantie?

Of u nu kiest voor een aangepast appartement, een aangepaste bungalow op een van de campings, of bijvoorbeeld het van der Valk hotel in s’Agaro met kamers speciaal voor mensen met beperkingen. ZorgTeam Costa Brava verleent zorg op uw vakantielocatie zoals u dat thuis gewent bent.

Hiernaast kunnen hulpmiddelen uit eigen depot geleverd worden en helpen we u graag met het tijdelijk overzetten van uw verzekerde thuiszorg. Middels een telefonische intake kunnen we doornemen wat uw wensen zijn en hoeveel zorgmomenten u op een dag nodig heeft. Al onze verpleegkundigen zijn BIG geregistreerd. ZorgTeam Costa Brava werkt met nederlandstalige verpleegkundigen en verzorgenden.
Dienstverlening
  • zorgbureau
  • hulpmiddelen
  • zorg
  • nederlandse eigenaren
  • nederlands sprekend
Geschikt voor
  • minder validen
  • senioren
  • chronisch zieken
  • lichamelijke beperking
Particulier

Marijke Smudde


Voor meer informatie kunt u bellen of mailen met Marijke Smudde; verpleegkundige / zorgmanager.

Verpleegkundige
Na 25 jaar in Nederland als verpleegkundige te hebben gewerkt, heb ik in 2005 het roer om gegooid,en ben als verpleegkundige in de wijk aan de Costa Brava in Spanje gaan werken. Werken in de thuiszorg in Spanje is elke dag een feestje. Eerst meer dan 10 jaar voor Creu Costa Catalana en sinds Januari 2015 met mijn eigen thuiszorgbureau ZorgTeam CostaBrava.Naast Nederlands, Duits en Engels spreek ik natuurlijk ook Spaans. Ik verleen ADL en verpleegkundige zorg aan residenten, pensionado’s en vakantiegangers met een zorgvraag aan de Costa Brava. Ik ga op verzoek mee naar dokters en ziekenhuis afspraken.Mijn team bestaat uit ( bejaarden) verzorgenden en medewerkers voor huishoudelijke ondersteuning allemaal nederlandstalige ZZP’ersUiteraard ben ik ingeschreven in het “Colegio de Enfermeras“, het spaanse kwaliteitsregister voor verpleegkundigen