Header
Al meer dan 15 jaar het meest complete aanbod aangepaste vakantiespictorolstoel

Overzicht Campers en Caravans

Met een beperking op reis met camper of caravan? Dat kan! We hebben een mooi aanbod van campers en caravans. We proberen deze zo goed als mogelijk te rubriceren en te indiceren naar doelgroep, faciliteiten, minder validen aanbod enz.

Kies uw vakantiewens in het menu of selecteer een land of provincie. Met behulp van de filteropties kunt u uw selecties helemaal op maat maken. Veel plezier met het vinden van de voor u juiste camper of caravan.

Benica Campers

Land-Provincie: Overijssel
Aantal maal bekeken: 10303
Contactgegevens aanbieder:

Binnenhaven 4, 7547 BH, Enschede, Nederland

Telefoon: 053-4349494
Fax: 053-4349495
Website: www.benica.com
Email: info@benica.com

Algemene omschrijving:
Benica Campers te Enschede verhuurt als enige commerciële bedrijf in Nederland aangepaste, rolstoelgeschikte campers. U heeft te allen tijde uw eigen aangepaste huisje op vier wielen bij zich. De camper heeft een brede deur van 1.15m en is voorzien van een elektrische lift, geschikt tot 200 kg. Eenmaal in de camper heeft u volop de ruimte om met de rolstoel te manoeuvreren, en zowel voorin als ook achterin te draaien. Ook aan een mogelijke, veilige transfer naar de cabinestoelen is gedacht.
De rolstoelgeschikte camper is voorzien van vele (handige) extra's: luchtvering voor comfortabel rijden; TV+DVD op 12V - dus ook tijdens het rijden; 12V naar 220V omvormer voor permanent 200V aan boord; extra lange zonneluifel; uittrekbare waterslang en elektrakabel; temperatuurgevoelig dakventilatiesysteem; extra veiligheidssloten; kluisje; super deluxe hydraulisch steunpoten- stabiliseringsysteem waarmee op knopdruk de camper stabiel als een huis en waterpas staat; en nog veel, veel meer...
Zorg:
De aanpassingen op onze rolstoelgeschikte campers gaan verder dan alleen een brede deur en een lift om binnen te komen. Ook treft u een bed, zitgroep, toilet en cabinestoelen aan... allemaal op rolstoelhoogte. Het bed is voorzien van een dubbele papegaaiophanging en deels vrij van onderen, waardoor u zonder problemen met de rolstoel tot aan het bed kunt komen. De toilet/doucheruimte is voorzien van extra (klap-)beugels en een groot vlonder voor de afwatering. De eettafel is uitschuifbaar.
Geschikt voor
  • minder validen
  • rolstoel toegankelijk
  • lichamelijke beperking
Particulier
Begeleiding: Naast het aangepaste bed achterin beschikt de camper ook over een ruim (overdag wegklapbaar) alkoofbed voor 2 personen. Familie of begeleiding kan dus zonder problemen gezellig mee. De camper is voorzien van 4 officiële zitplaatsen met gordels en tevens van een zeer degelijk 4-punts fixatiesysteem voor de rolstoel. Voor een veilige transfer beschikt de bijrijderstoel over een vergrendelbaar draaiplateau. De camper is voorzien van fietsenrek en trekhaak. U kunt dan o.a. uw scootmobiel meenemen. Conclusie:
Onze rolstoelgeschikte camper biedt u de mogelijkheid om eindelijk weer eens lekker alleen met uw familie of vrienden op vakantie te gaan. U heeft alle privacy. U heeft uw eigen huisje, toilet, voorzieningen etc. bij u. Vrij als een vogel kunt u trekken naar ieder land, iedere stad, iedere streek waar u altijd al eens naartoe wilde. Aanpassingen ter plaatse doen er niet meer toe; u heeft uw eigen campers bij zich! De ervaringen van de vele vakantiegangers met deze camper spreken voor zich!
Goed aangepast
Geschikt voor rolstoel
Aantal personen: 4
Mooie goed aangepaste camper, en een geinteresseerde verhuurder.

Lokatie

Binnenhaven 4, 7547 BH, Enschede, Nederland

Telefoon: 053-4349494
Fax: 053-4349495
Website: www.benica.com
Email: info@benica.com

Recent bekeken

Land/Provincie: Overijssel
Categorie: Aangepaste campers en caravans

Benica Campers te Enschede verhuurt als enige commerciële bedrijf in Nederland aangepaste, rolstoelgeschikte campers