Header
Al 15 jaar het meest complete aanbod aangepaste vakantiespictorolstoel

Benica Campers

Land-Provincie: Overijssel

Contactgegevens aanbieder:

Binnenhaven 4, 7547 BH, Enschede, Nederland

Telefoon: 053-4349494
Fax: 053-4349495
Website: www.benica.com
Email: info@benica.com

Algemene omschrijving:
Benica Campers te Enschede verhuurt
als enige commerciële bedrijf in Nederland aangepaste, rolstoelgeschikte campers. U heeft te allen tijde uw eigen aangepaste huisje op vier wielen bij zich. De camper heeft een brede deur van 1.15m en is voorzien van een elektrische lift, geschikt tot 200 kg. Eenmaal in de camper heeft u volop de ruimte om met de rolstoel te manoeuvreren, en zowel voorin als ook achterin te draaien. Ook aan een mogelijke, veilige transfer naar de cabinestoelen is gedacht.
De rolstoelgeschikte camper is voorzien van vele (handige) extra's: luchtvering voor comfortabel rijden; TV+DVD op 12V - dus ook tijdens het rijden; 12V naar 220V omvormer voor permanent 200V aan boord; extra lange zonneluifel; uittrekbare waterslang en elektrakabel; temperatuurgevoelig dakventilatiesysteem; extra veiligheidssloten; kluisje; super deluxe hydraulisch steunpoten- stabiliseringsysteem waarmee op knopdruk de camper stabiel als een huis en waterpas staat; en nog veel, veel meer...
Zorg:
De aanpassingen op onze rolstoelgeschikte campers gaan verder dan alleen een brede deur en een lift om binnen te komen. Ook treft u een bed, zitgroep, toilet en cabinestoelen aan... allemaal op rolstoelhoogte. Het bed is voorzien van een dubbele papegaaiophanging en deels vrij van onderen, waardoor u zonder problemen met de rolstoel tot aan het bed kunt komen. De toilet/doucheruimte is voorzien van extra (klap-)beugels en een groot vlonder voor de afwatering. De eettafel is uitschuifbaar.

Begeleiding:

Naast het aangepaste bed achterin beschikt de camper ook over een ruim (overdag wegklapbaar) alkoofbed voor 2 personen. Familie of begeleiding kan dus zonder problemen gezellig mee. De camper is voorzien van 4 officiële zitplaatsen met gordels en tevens van een zeer degelijk 4-punts fixatiesysteem voor de rolstoel. Voor een veilige transfer beschikt de bijrijderstoel over een vergrendelbaar draaiplateau. De camper is voorzien van fietsenrek en trekhaak. U kunt dan o.a. uw scootmobiel meenemen.

Conclusie:
Onze rolstoelgeschikte camper biedt u de mogelijkheid om eindelijk weer eens lekker alleen met uw familie of vrienden op vakantie te gaan. U heeft alle privacy. U heeft uw eigen huisje, toilet, voorzieningen etc. bij u. Vrij als een vogel kunt u trekken naar ieder land, iedere stad, iedere streek waar u altijd al eens naartoe wilde. Aanpassingen ter plaatse doen er niet meer toe; u heeft uw eigen campers bij zich! De ervaringen van de vele vakantiegangers met deze camper spreken voor zich!

Goed aangepast

Geschikt voor rolstoel

Aantal personen: 4

Benica Campers

Binnenhaven 4

7547 BH Enschede

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoonnummer: 053-4349494

Faxnummer: 053-4349495

Website

Heeft u via deze site informatie opgevraagd  bij de eigenaar/ beheerder, of heeft u via deze site een boeking gedaan, wij lezen het graag.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ons doel is het overzichtelijk in kaart brengen van aangepaste vakanties, dit is mogelijk met medewerking van deze eigenaren en beheerders van deze aangepaste vakanties en u. Wanneer eigenaren en beheerders vernemen dat deze site goed bezocht en gebruikt wordt zullen zij hier zeker de meerwaarde van in zien en kunnen wij voor u de mogelijkheden verder in kaart brengen.

Mooie goed aangepaste camper, en een geinteresseerde verhuurder.

Lokatie

Binnenhaven 4, 7547 BH, Enschede, Nederland

Telefoon: 053-4349494
Fax: 053-4349495
Website: www.benica.com
Email: info@benica.com

AddThis Social Bookmark Button

Haus Alpenblume

Tevreden gasten

alpenblume l
Wij zijn afgelopen week teruggekomen van de wintersport uit Ehrwald, haus Alpenblume, met onze kinderen. 
Mijn man heeft MS, we hebben het hartstikke goed gehad.

Contact

Picture Vakanties
Giethoorn 
tel: 06 46326702
mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bekijk onze Facebookpagina!