Header
Al 15 jaar het meest complete aanbod aangepaste vakantiespictorolstoel

De Boderie

Land-Provincie: Overijssel
Aantal maal bekeken: 3418

Contactgegevens aanbieder:

7665 RS, Albergen, Nederland

Telefoon: 0546-442545
Website: www.deboderie.nl
Email: info@deboderie.nl

 

De Boderie is van oorsprong een boerenbedrijf. Op het terrein worden nog steeds biologische hennen gehouden. Ook worden er biologische groenten geteeld. Een aantal jaren geleden zijn de eigenaren begonnen met een plattelandswinkel waar de eigen gemaakte producten worden verkocht, aangevuld met o.a. boerenzuivel en ecologische groeten en fruit.

Inmiddels is het bedrijf uitgebreid met een SVR-camping en een vijftal boerenkampeerhuisjes. In de voormalige kippenschuur zijn 5 boerderijkampeerhuisjes gerealiseerd. De huisjes hebben de volgende namen gekregen: Erve Volmer, Erve Westenoagel, Erve Buter, Erve 't Hanhof en Erve Haselbekke. Ze zijn gelegen aan het veldje van het kampeerterrein. In elk huisje is een ruim toilet met beugels aanwezig. De kampeerhuisjes zijn ingericht voor 4 tot 6 personen. Op de veranda kunt u s'avonds nog heerlijk nagenieten van de zomeravonden. 


Alle huisjes zijn voorzien van (satelliet-) TV, radio, gaskachel, keuken (incl. koelkast, 4-pits kookplaat, koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster, etc.), toilet en tuinset op de veranda. Bovendien kan er worden gedouched en gewassen in de sanitairruimte van onze camping. Er zijn brede deuren, alles is gelijkvloers en in het sanitairgebouw bevindt zich een ruime toilet en -douche met steunen en beugels. De huisjes zijn geschikt voor gezinnen, waarvan 1 persoon van een rolstoel gebruik maakt.
Ook voor groepjes uit de gehandicaptenzorg zijn ze geschikt. Tevens is het mogelijk om bij "de Boderie" te kamperen. Hiervoor is een terrein ingericht als mini-camping. Er zijn 10 tot 12 standplaatsen.

Voorzieningen: Sanitairruimte met vloerverwarming, 3 douches, wasgelegenheid, 3 toiletten en urinoir; Wasmachine en droger (tegen betaling); Overdekte dubbele afwasplaats buiten; Elektrische aansluitingen van 6 Amp.; Huisdieren zijn niet toegestaan; Kleine speelplaats met o.a. schommel en glijbaan. 

"De Boderie" ligt op het erf van het "biologische"-kippenbedrijf van de fam. Lansink in Albergen.

Groepsruimte:

Wanneer men met een grote groep meerdere huisjes huurt, is het mogelijk om de groepsruimte erbij te betrekken.
Geschikt voor verstandeliijke beperking, gezinnen, iedereen welkom
Gedeeltelijk aangepast

Geschikt voor rolstoel

Aantal slaapkamers: 10

Aantal personen: 30

Douchestoel aanwezig/mogelijk

Deze locatie is niet meer opgenomen in het aanbod van Picture Vakanties. Wel kunt u zelf informatie opvragen bij deze locatie als u hier belangstelling voor heeft.
De Boderie


Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoonnummer: 0546-442545

Website


Deze vakantielocatie hebben wij bezocht en kennis gemaakt met de eigenaren. Met enthousiame wordt hier gewerkt aan een actieve vakantie omgeving. Gezellig voor gezinnen, groepen uit de verstandelijke gehandicaptenzorg en eigenlijk voor iedereen. Een gemoelijke winkel met verse producten en een gezellig terras, in een prachtige omgeving

Lokatie

7665 RS, Albergen, Nederland

Telefoon: 0546-442545
Website: www.deboderie.nl
Email: info@deboderie.nl

AddThis Social Bookmark Button

Haus Alpenblume

Tevreden gasten

alpenblume l
Wij zijn afgelopen week teruggekomen van de wintersport uit Ehrwald, haus Alpenblume, met onze kinderen. 
Mijn man heeft MS, we hebben het hartstikke goed gehad.

Contact

Picture Vakanties
Giethoorn 
tel: 06 46326702
mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bekijk onze Facebookpagina!