Header
Al 15 jaar het meest complete aanbod aangepaste vakantiespictorolstoel

Doga Pansiyon

Land-Provincie: Turkije

Contactgegevens aanbieder:

 

Een eenvoudig, rustig familie pension, gelegen te midden van de natuur, in het plaatsje Eski Datça gelegen op een schitterend schiereiland tussen Marmaris en Bodrum. Het schiereiland is een natuurlijke grens tussen de Egeïsche zee, de golf van Gökova in het noorden en de Middellandse zee, de golf van Hisarönü in het zuiden. De 75 km. lange goed geasfalteerde weg van Marmaris naar Datça slingert zich door de heuvels en biedt u prachtige vergezichten over de hemelsblauwe wateren.

De eigenaars Ramazan en Grada, hebben samen met hun personeel, gastvrijheid en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan.
Bij het pension ligt een grote tuin van 5000 vierkante meter, met amandel, mandarijnen, sinaasappel en citroenbomen. Verder is er een gezellig terras.

Het pension is zeer geschikt voor groepen mensen met een licht verstandelijke beperking.
Eigenaren zijn bereid om als vrijwilligers de groepen wat te ondersteunen met activiteiten.

Ook kan het pension gehuurd worden voor het geven van workshops.

Geschikt voor verstandeliijke beperking, iedereen welkom

 Heel geschikt voor groepen met een verstandelijke beperking.

Deze locatie is niet meer opgenomen in het aanbod van Picture Vakanties. Wel kunt u zelf informatie opvragen bij deze locatie als u hier belangstelling voor heeft.
Doga Pansiyon

Datça Mah. no 24

Datça / Mugla

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoonnummer: 0090-2527122178

06-45832990

Website

Heeft u via deze site informatie opgevraagd  bij de eigenaar/ beheerder of heeft u via deze site een boeking gedaan, wij lezen het graag.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ons doel is het overzichtelijk in kaart brengen van aangepaste hotels, dit is mogelijk met medewerking van deze eigenaren en beheerders van deze aangepaste hotels en u. Wanneer eigenaren en beheerders vernemen dat deze site goed bezocht en gebruikt wordt zullen zij hier zeker de meerwaarde van in zien en kunnen wij voor u de mogelijkheden verder in kaart brengen.Met deze eigenaren hebben wij kennisgemaakt in Nederland, een heel aardig en enthousiast echtpaar. Zij is Nederlandse en hij is Turks, dus makkelijk met de talen 

Lokatie

AddThis Social Bookmark Button

Vakantiecheque 2017

De Vakantiecheque 2017.
De 1e Vakantiecheque is gegaan naar Danny vd Wetering en zijn ouders Rudy en Lia van de Wetering, voorgedragen door Hannie Sterrenburg.
(Deze vakantiecheque is te gebruiken bij 1 van onze eigenaren/ deelnemers. De cheque wordt niet in geld uitbetaald, maar het bedrag wordt door ons overgemaakt naar de locatie/ reis die men uitkiest.)

De 2e Vakantiecheque is gegaan naar een echtpaar uit Elst, voorgedragen door familie Wessels, deze Vakantiecheque is te gebruiken bij 1 van onze In de Picture deelnemers, deze zijn te vinden in de rubriek in de Picture locaties: in the picture aanbeveling

Contact

Picture Vakanties
Giethoorn 
tel: 06 46326702
mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bekijk onze Facebookpagina!