Aldorrum logement

aldorrum-bed-en-botteram.1 aldorrum-bed-en-botteram.4 Aldorrum bed en botteram , Aarle-Rixtel Noord Brabant aldorrum-bed-en-botteram.2 Aldorrum bed en botteram , Aarle-Rixtel Noord Brabant aldorrum-bed-en-botteram.3 Aldorrum bed en botteram , Aarle-Rixtel Noord Brabant Aldorrum bed en botteram , Aarle-Rixtel Noord Brabant Aldorrum bed en botteram , Aarle-Rixtel Noord Brabant Aldorrum bed en botteram , Aarle-Rixtel Noord Brabant aldorrum-bed-en-botteram.6 aldorrum-bed-en-botteram.5 aldorrum-bed-en-botteram, Bent u minder mobiel of zit u in een rolstoel dan kunt u gebruik maken van \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
Land-Provincie: Noord-Brabant
Categorie: Mindervalide hotelkamers
Aantal maal bekeken: 5989
Aldörrum bed en botteram
Aldörrum is een gastvriendelijk overnachtingsadres. We bieden het hele jaar door logies met en zonder een goed stevig boerenontbijt. U kunt uit verschillende hotelappartementen of zoals wij ze noemen HoeveLogementen. U kiest de service die het beste bij u past. Of u nu alleen met tweeën of met uw gezin, familie of vrienden (gezinsaccommodatie) bent. 
De aangepaste hotelappartementen zijn zonder drempels en voorzien van hulpmiddelen. Standaard hebben wij een hoog/laag bed met papegaai, een rolstoel en een verrijdbare douchestoel voor u klaar staan. Ook kunt u gebruik maken van onze hydraulische douchebrancard. Mocht u nog andere wensen hebben, raden wij u aan contact met ons op te nemen. 
Hebt u naast een aangepast hotelappartement ook behoefte aan extra zorg of hulp, is dit geen probleem. In overleg met u bieden wij u de mogelijkheid van een zorgeloze vakantie, thuiszorg tijdens de vakantie en een aangepaste accommodatie naar uw persoonlijke wensen.
Op ons erf zijn rondom de binnenplaats faciliteiten aanwezig voor algemeen gebruik. Zo kunt u zich ontspannen in onze private wellnessruimte Foemel met rolstoeltoegankelijke infrarode en Finse sauna en whirlpool. Kunt u gebruik maken van onze gemeenschappelijke huiskamer Roontelum. En voor uw vakantiewasjes hebben we een Waskaemerke (wasserette) waar een wasmachine en wasdroger voor u klaar staan.
De gemeenschappelijke huiskamer Roontelum heeft verschillende zitjes, een houtkachel, een boekenhoekje, een spellenkist en een grote leestafel. De ochtendkrant voor gezamenlijk gebruik ligt voor u klaar. Ook kunt u hier in alle rust de diverse fiets- en wandelroutes van de omgeving uitstippelen.

Omgeving
Het klokkendorp Aarle-Rixtel is al meer dan 800 jaar oud (1179) en is een van de vele, kleine, historische dorpskernen met een typisch Brabantse uitstraling. U vindt een diversiteit aan historische gebouwen, monumentale boerderijen en musea. Ook kunt u kennismaken met het Bourgondische karakter van deze streek.
Naast de karakteristieke Brabantse natuur van stuifzanden, bos en heide zijn er ook natuurgebieden te vinden met historische waarde. Zowel op loopafstand als in de directe omgeving. Om u alvast op weg te helpen hebben we routes klaarliggen die starten vanaf het erf.
Zo dichtbij zowel natuur als cultuur, maakt Aldörrum de perfecte vakantiebasis voor het verkennen van de omgeving. De accommodatie is centraal gelegen binnen drie kwartier rijden van de grote steden Eindhoven, ’s-Hertogenbosch, Nijmegen en Venlo en binnen 10 minuten rijden van Helmond, Veghel en Deurne. Regio de Peel heeft bezoekers veel te bieden. Naast de rust en ruimte van het platteland zijn er de vele unieke natuurgebieden ieder met een eigen karakter.
Dienstverlening
 • hulpmiddelen
 • zorg
Geschikt voor
 • minder validen
 • rolstoel toegankelijk
Faciliteiten
 • rolstoel geschikt
 • aangepaste douche
 • aangepaste keuken
 • zonder drempels
 • aangepast sanitair
 • douchestoel
 • douchebrancard
 • hoog/laag-bed
kamers
 • voor minder validen
 • B&B
Particulier

Omschrijving

2-persoons logementen (Turfsteker – Bellefleur - Notarisappel) - 50 m2
Deze logementen zijn geschikt voor gasten die minder mobiel zijn en nog wel veel zelfstandig kunnen doen.
In de badkamer met inrijdbare douche kunnen langs het toilet beugels geplaatst worden, die in hoogte verstelbaar zijn. Een douchekrukje en een beugel bij de douche zijn aanwezig.
De aparte slaapkamer heeft 2 eenpersoonsbedden. Op verzoek kan een bed vervangen worden door een hooglaag bed met papegaai.
In een van de logementen is een intercom aanwezig. In alle logementen is er een gratis (draadloos) internetaansluiting en een satelliet televisie/radio aanwezig.

4-persoons logement (Brouwer) – 75 m2
De slaapkamer op de begane grond heeft 2 eenpersoonsbedden en grenst aan een moderne badkamer. Via een mooie houten trap komt u op de galerij waar de andere 2 slaapplaatsen zich bevinden. Er is genoeg plaats voor een extra kinderbed.
De luxe complete keuken is onderrijdbaar. De keuken heeft een vaatwasser, combioven met magnetron, inductie kookplaat, senseo en koelkast. De keuken is volledig uitgerust met kookgerei en bestek. De woonkamer heeft een comfortabele zithoek en een grote houten eettafel.
Het logement heeft een intercomverbinding, een gratis (draadloos) internetaansluiting en een satelliet televisie/radio.

4-persoons logement (Klokkengieter) – 80 m2
Houdt u zelf van koken, is dit het logement met de grootste aanpassingen. Zo is de luxe complete keuken voorzien van een elektrisch bedienbaar aanrechtblad. De keuken heeft een vaatwasser, combioven met magnetron, inductie kookplaat, senseo en koelkast. De keuken is volledig uitgerust met kookgerei en bestek.
De slaapkamer op de begane grond heeft 2 eenpersoonsbedden en grenst aan een grote moderne badkamer. Via een mooie houten trap komt u op de galerij waar de andere 2 slaapplaatsen zich bevinden. Er is genoeg plaats voor een extra kinderbed.
Het logement heeft een intercomverbinding, een gratis (draadloos) internetaansluiting en een satelliet televisie/radio.

Aanpassingen

2-persoons logementen (Turfsteker – Bellefleur - Notarisappel) - 50 m2
Geen drempels
Extra brede deuren
Inrijdbare douche
Toiletbeugels

4-persoons logement (Brouwer) – 75 m2
Geen drempels 
Extra brede deuren 
Inrijdbare douche 
Toiletbeugels 
Onderrijdbare keuken 
Flexibele inrichting begane grond

 4-persoons logement (Klokkengieter) – 80 m2
Geen drempels 
Extra brede deuren 
Inrijdbare douche 
Toiletbeugels 
Onderrijdbare keuken met elektrisch bedienbaar aanrechtblad
Flexibele inrichting begane grond

Bezocht

Met Gerda, de eigenaresse hebben we kennisgemaakt en we hebben de accommodatie bekeken. Een leuke accommodatie waar je prima je vakantie kunt houden,