Header
Al 15 jaar het meest complete aanbod aangepaste vakantiespictorolstoel

Vakantiewoning Am Nussbaum 4****

Land-Provincie: Duitsland

Contactgegevens aanbieder:

Kirschenallee 17a, 16356, Ahrensfelde bei Berlin, Duitsland

Telefoon: +49(030) 4752748
Website: www.fewo-am-nussbaum.de
Email: am-nussbaum@gmx.de


Locatie Ahrensfelde is gelegen aan de noordoostelijke kant van de stadsrand van Berlijn/Brandenburg.
Het vakantiehuis ligt in een rustige woonwijk, dat zeer gunstig ligt in de omgeving.
Met de sneltram (op circa 1,5 kilometer) heeft men een directe verbinding van het centrum van Berlijn naar Potsdam, dat u zonder overstappen in ongeveer 1 uur bereikt. In de omgeving van de wijk Berlin-Marzahn zijn aanwezig op maximaal 1,5 kilometer; diverse winkels, rolstoelvriendelijke restaurants en dokterspraktijken.Vakantiehuis „Am Nussbaum“ heeft in juni 2010 voor beide vakantiewoningen 4 **** van het Duitse toeristenverband gekregen. Verder mogen ze van de “Touristenakademie Brandenburg”, voor de benedenwoning, de pictogrammen voor gasten met een motorische beperking en voor gasten met allergieën en levensmiddelenallergie voeren.

Begaande grond.

Het huis werd voltooid in 2009 en staat in een goed onderhouden tuin. Buiten is er parkeergelegenheid. Op de begaande grond vinden we een rolstoelvriendelijke vakantiewoning met 2 kamers, een keuken en een bad
De woonkamer beschikt over een moderne wandkast met LCD TV, een eethoek en een slaapbank met slaapmogelijkheid voor 2 extra mensen. In de slaapkamer 2 eenpersoonsbedden met een hoogte van 57 cm en een ruime kledingkast. De aparte keuken is volledig uitgerust en gedeeltelijk onderrijdbaar. De aangepaste douche/wc heeft een onderrijdbare wastafel met een spiegel op zithoogte, een toegankelijke douche voor rolstoelgebruikers met douchestoel en een WC dat d.m.v. een zitverhoging naar wens op een hoogte ingesteld kan worden. De douche, het toilet en de wastafel zijn voorzien van stevige leuningen.

De woonkamer heeft een directe toegang tot een apart terras met tuinmeubilair en barbecue faciliteiten. Bed- , bad- en keukenlinnen zijn aanwezig.
 
Geschikt voor rolstoelgebruikers; de entree is drempelloos, de deurbreedte is minsten 95 cm, de vrije ruimte naast WC rechts; 30 cm, links; 105 cm en voor de WC; 125x190 cm, WC hoogte met zitverhoging; 51 cm en de breedte tussen de bedden; 95 cm.

Op de verdieping.
Op de verdieping is een ander appartement, die over een woonkamer met Amerikaanse keuken, een slaapkamer en een Douche/WC beschikt en via een en trap bereikbaar is. In de slaapkamer staan twee bedden en een ruime kledingkast. De woonkamer beschikt over een kleine kastenwand met daarin een LCD-TV en een zithoek met de mogelijkheid tot slaapruimte voor twee extra personen. De keuken is volledig uitgerust en beschikt over een eethoek voor 4 personen. Ook dit appartement beschikt over tuinmeubilair en barbecue faciliteiten in de tuin.

Geschikt voor ADHD / Autisme, Senioren / dementerenden, families.
Ook voor mensen met een visuele handicap is het appartement geschikt.

Mevrouw Ariane Buch werkt als ouderenverzorgster, en ze kan, zover als haar diensten het toelaten, de gasten zorg geven. Op wens kan ook de plaatselijke thuiszorg de basiszorg overnemen.

Ze is geen Nederlandse.

Goed aangepast

Geschikt voor rolstoel

Aantal slaapkamers: 1

Aantal personen: 4

Douchestoel aanwezig/mogelijk

Zorg aanwezig/mogelijk

Deze locatie is niet meer opgenomen in het aanbod van Picture Vakanties. Wel kunt u zelf informatie opvragen bij deze locatie als u hier belangstelling voor heeft.


Deze eigenaren spreken geen Nederlands.

Ferienwohnung Am Nussbaum

Kirschenallee 17a

16356 Ahrensfelde bei Berlin

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoonnummer: +49(030) 4752748

Website

 

Lokatie

Kirschenallee 17a, 16356, Ahrensfelde bei Berlin, Duitsland

Telefoon: +49(030) 4752748
Website: www.fewo-am-nussbaum.de
Email: am-nussbaum@gmx.de

AddThis Social Bookmark Button

Vakantiecheque 2017

De Vakantiecheque 2017.
De 1e Vakantiecheque is gegaan naar Danny vd Wetering en zijn ouders Rudy en Lia van de Wetering, voorgedragen door Hannie Sterrenburg.
(Deze vakantiecheque is te gebruiken bij 1 van onze eigenaren/ deelnemers. De cheque wordt niet in geld uitbetaald, maar het bedrag wordt door ons overgemaakt naar de locatie/ reis die men uitkiest.)

De 2e Vakantiecheque is gegaan naar een echtpaar uit Elst, voorgedragen door familie Wessels, deze Vakantiecheque is te gebruiken bij 1 van onze In de Picture deelnemers, deze zijn te vinden in de rubriek in de Picture locaties: in the picture aanbeveling

Contact

Picture Vakanties
Giethoorn 
tel: 06 46326702
mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bekijk onze Facebookpagina!