Header
Al 15 jaar het meest complete aanbod aangepaste vakantiespictorolstoel

Vakantiehuis Wierden

Land-Provincie: Overijssel
Categorie: Te koop

Contactgegevens aanbieder:

Keizerdijk 18, 1381 HM, Weesp, Nederland

 

 

Op korte afstand van Wierden, in een oase van rust en ruimte in het bos, staat deze vakantiewoning voor 6 tot 8 personen, op een mooi park met allerlei voorzieningen.

De vakantie woning is geschikt voor allerlei doelgroepen, maar door de specifieke aanpassingen, vooral voor mindervaliden.

Huisdieren zijn toegestaan.

Indeling:

Via de voordeur komt u binnen in de hal, waar ook de trap naar boven staat. Er komen 3 deuren in de hal uit. Achter de eerste deur vindt u het toilet, achter de tweede deur vindt u de sanitaire ruimte en achter de laatste deur is de huiskamer met open keuken en magnetron, een open haard, KTV en een radiocassetterecorder. Via de sanitaire ruimte komt u in de slaapkamer voor 2 personen met 1 hoog/laagbed en een 1 persoons bed. Boven zijn 2 slaapkamers, 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed en een wastafel en 1 slaapkamer met 2 x 1persoons bed. Door 2 vouwbedden bij te plaatsen kunnen er 8 personen slapen.

Welke aanpassingen:

Via de terrasdeur kan men met een rolstoel gemakkelijk naar binnen rijden. In de nabije toekomst komt er een deur van 103 cm breed. Er is een klein drempeltje met een oprij plateau. 
De sanitaire ruimte is ruim met een "gewoon" toilet met beugels. Er is een bad met bubbelfunctie. In het bad kan men zich douchen. De plafondlift kan heen en weer van de slaapkamer naar het bad of naar het toilet. Til lift met 2 zakken. 1 Hoog/laagbed.(evt.met een houten bedhek) Buiten is rondom een terras van grindtegels. De paden door het park zijn verhard. Rondom het huisje is bosgrond. De auto kunt u naast het huisje parkeren. 
    
Vvoorzieningen op het park en in de omgeving: Wasservice/ Voetbalveld/ Restaurant/ Tennisbaan/ Overdekt zwembad, geen aanpassing, men kan wel naast het bad komen met de rolstoel/ sportveld/ visvijver/ tafeltennistafel en tafelminigolf/ speelvijver/ fiets en skelter verhuu/ speeltuinen/ waterfietsen/ beachvolleybal.

Afstand NS-station 3 km
Afstand centrum Wierden 3 km
Nijverdal en Lemelerberg 6 km
Afstand supermarkt 2 km
     
Aanbevelingen voor rolstoelgebruikers: Pretpark Hellendoorn ligt op 10 km afstand en Holterberg is ongeveer 6 km, daar is een speciale wandelroute voor mindervaliden.


Een speciaal aspect van dit park is dat de zondagsrust wordt gerespecteerd. Op deze dag zijn de centrumvoorzieningen van het park gesloten en liggen alle activiteiten stil. Een leuke wandeling over het park is altijd mogelijk.

Goed aangepast

Geschikt voor electrische rolstoel

Aantal slaapkamers: 3

Aantal personen: 8

Hoog/laag bed aanwezig/mogelijk

Til-lift aanwezig/ mogelijk

Douchestoel aanwezig/mogelijk

Huisdier in overleg toegestaan

Deze locatie is niet meer opgenomen in het aanbod van Picture Vakanties. Wel kunt u zelf informatie opvragen bij deze locatie als u hier belangstelling voor heeft.Fam. Snijder

Keizerdijk 18

1381 HM Weesp

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoonnummer: 0294-413763

Website

 

De eigenaren van dit vakantiehuis hebben dit goed aangepaste vakantiehuis zelf veel gebruikt, op een vakantiepark waar van alles te doen is, de omgeving is toeristisch en mooi om te fietsen en te wandelen

Lokatie

Keizerdijk 18, 1381 HM, Weesp, Nederland

AddThis Social Bookmark Button

Vakantiecheque 2017

De Vakantiecheque 2017.
De 1e Vakantiecheque is gegaan naar Danny vd Wetering en zijn ouders Rudy en Lia van de Wetering, voorgedragen door Hannie Sterrenburg.
(Deze vakantiecheque is te gebruiken bij 1 van onze eigenaren/ deelnemers. De cheque wordt niet in geld uitbetaald, maar het bedrag wordt door ons overgemaakt naar de locatie/ reis die men uitkiest.)

De 2e Vakantiecheque is gegaan naar een echtpaar uit Elst, voorgedragen door familie Wessels, deze Vakantiecheque is te gebruiken bij 1 van onze In de Picture deelnemers, deze zijn te vinden in de rubriek in de Picture locaties: in the picture aanbeveling

Contact

Picture Vakanties
Giethoorn 
tel: 06 46326702
mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bekijk onze Facebookpagina!