Header
Al 15 jaar het meest complete aanbod aangepaste vakantiespictorolstoel

Varen met Wielen

Land-Provincie: Utrecht
Categorie: Aangepaste schepen

Contactgegevens aanbieder:

6800 AM, Arnhem, Nederland

Telefoon: 026-3777879
Website: www.varenmetwielen.nl
Email: info@varenmetwielen.nl


Twan van den Buys is 47 jaar en ernstig lichamelijk gehandicapt. Er was een tijd dat hij zich nog kon voortbewegen met krukken. En zo met zijn vrienden jarenlang met een boot op vakantie ging. Zijn vrienden doen dit nog steeds, maar voor Twan zit dat er niet meer in. Wel droomt hij ervan, en hij is niet de enige.

Intieme vakanties met vrienden of familie op een boot… hoe kun je dat realiseren?
Siza Dorp Groep komt met een prachtig idee. Met de bouw van een aangepast schip bedoeld voor maximaal zeven personen, kunnen niet alleen cliënten van Siza Dorp Groep, maar alle rolstoelafhankelijk mensen met een ernstige handicap, toch gewoon op vaarvakantie.

De speciaal voor dit doel opgerichte stichting Stichting Varen met Wielen, realiseert dit jaar een geheel aangepast motorjacht. Door steun van vele sponsors en donateurs zal het schip mogelijk in mei in de vaart komen.

Het schip is bedoeld voor mensen, die rolstoelafhankelijk zijn én hun familie, vrienden of groepsgenoten. Rolstoelafhankelijk betekent dat men voor 100% afhankelijk moet zijn om zich te verplaatsen.
Voor dit jacht heeft u geen vaarbewijs nodig. U dient wel ervaring te hebben in het besturen ervan. Indien u dit wenst, kunt u gebruik maken van een schipper, die op vrijwillige basis met u meevaart. De voeding van deze schipper komt voor uw rekening. Wanneer u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken, kunt u dit kenbaar maken tijdens uw boeking.
    
Aanpassingen: * Twee hoog-laag bedden met papegaai * Aangepaste badkamer met douchebrancard, douchestoel en aangepast toilet * Tilliftinstallatie in het plafond * Lift om aan- en van boord te gaan *Extra hoeveelheid water (2000 liter)

De totale inventaris:
Aan boord van het motorjacht vindt u alles wat noodzakelijk is voor een normale huishouding: * Tweepersoonsbed (niet aangepast) * Stapelbed (niet aangepast) * Twee hoog-laag bedden met papegaai * Kussens en dekbedden * Aangepaste badkamer met douchebrancard, douchestoel en aangepast toilet *Tilliftinstallatie in het plafond * Keuken met een complete inventaris; koken op gas * Volledig ingerichte kajuit met TV en geluidsapparatuur; Tafels en stoelen * Lift om aan- en van boord te gaan; Zwemvesten * 220 V systeem * Centrale verwarming

Goed aangepast

Geschikt voor rolstoel

Aantal slaapkamers: 3

Aantal personen: 8

Hoog/Laag bed aanwezig/mogelijk

Til-lift aanwezig/ mogelijk

Douche-brancard aanwezig/ mogelijk

Douchestoel aanwezig/mogelijk

Deze locatie is niet meer opgenomen in het aanbod van Picture Vakanties. Wel kunt u zelf informatie opvragen bij deze locatie als u hier belangstelling voor heeft.


Stichting Varen met Wielen

Postbus 532

6800 AM Arnhem

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoonnummer: 026-3777879

Website

 

Dit schip hebben wij bekeken, een prachtig schip, goed aangepast voor mensen in een rolstoel. Regelmatig zie ik het schip varen.

Lokatie

6800 AM, Arnhem, Nederland

Telefoon: 026-3777879
Website: www.varenmetwielen.nl
Email: info@varenmetwielen.nl

AddThis Social Bookmark Button

Vakantiecheque 2017

De Vakantiecheque 2017.
De 1e Vakantiecheque is gegaan naar Danny vd Wetering en zijn ouders Rudy en Lia van de Wetering, voorgedragen door Hannie Sterrenburg.
(Deze vakantiecheque is te gebruiken bij 1 van onze eigenaren/ deelnemers. De cheque wordt niet in geld uitbetaald, maar het bedrag wordt door ons overgemaakt naar de locatie/ reis die men uitkiest.)

De 2e Vakantiecheque is gegaan naar een echtpaar uit Elst, voorgedragen door familie Wessels, deze Vakantiecheque is te gebruiken bij 1 van onze In de Picture deelnemers, deze zijn te vinden in de rubriek in de Picture locaties: in the picture aanbeveling

Contact

Picture Vakanties
Giethoorn 
tel: 06 46326702
mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bekijk onze Facebookpagina!