Vakantiepark Zonnetij

Drenthe, in bos, vakantiepark-zonnetij Drenthe, in bos, vakantiepark-zonnetij.1 Drenthe, in bos, vakantiepark-zonnetij.2 Drenthe, in bos, vakantiepark-zonnetij.3 Drenthe, in bos, vakantiepark-zonnetij.4
Land-Provincie: Drenthe
Categorie: Aangepaste groepsaccommodaties
Aantal maal bekeken: 4853
Welkom bij Vakantiepark "Zonnetij"

Gelegen op een mooi natuurterrein nabij de uitgestrekte bossen van Drenthe, aan de rand van het NP Dwingelderveld en de "grote stille"heide..

Een park bestaande uit bungalows, camping, safaritent en paarden....Zonnetij biedt u rust, ruimte, een prachtige natuur en bovenal gezelligheid!

Vakantiepark "Zonnetij" richt zich op natuurliefhebbers, paardenliefhebbers en (jonge) gezinnen die een ruime en gezellige campingplaats of vakantie-bungalow weten te waarderen.

Aangezien wij ons terrein graag autovrij willen houden, hebben wij buiten het terrein gratis parkeerruimte voor uw auto beschikbaar.

Alleen bij aankomst en vertrek mag u met uw wagen op het terrein komen.
Geschikt voor
  • verstandeliijke beperking
  • gezinnen
  • iedereen welkom
Particulier

Omschrijving

Hét vakantiepark voor paardenbezitters op vakantie!

Wilt u met uw eigen paard op vakantie? Dat kan! Het park beschikt over paardenstallen en weide waar uw paard zich zeker op zijn gemak voelt.

Zelf hebben wij paarden en pony's, waarop het gehele jaar wordt gereden. Voor het paardrijden is enige ervaring gewenst!

In het hoogseizoen is er een uitgebreid programma voor de paardrijliefhebbers, zoals picknick- en dagtochten.

Voor de kleine kinderen zijn er stappony’s te huur. Men dient zelf mee te lopen...

Ook als u niet verblijft op Zonnetij kunt u te allen tijde bij ons een paard/pony huren! Vooraf reserveren is noodzakelijk. (0521-597208)

Er wordt gewerkt aan bungalows die aangepast zijn voor rolstoelgebruikers.

Bezocht

Dit park hebben wij bezocht en kennisgemaakt met de eigenaresse. De sfeer, ligging is helemaal gericht op de paarden en geeft een hele gemoedelijke sfeer. Om er te komen ga je over weggetjes terug in de tijd...