Header
Al meer dan 15 jaar het meest complete aanbod aangepaste vakantiespictorolstoel

Overzicht Campings

Picture Vakanties biedt een breed en internationaal aanbod van campings. We proberen deze zo goed als mogelijk te rubriceren en te indiceren naar doelgroep, faciliteiten, minder validen aanbod enz.

Kies uw vakantiewens in het menu of selecteer een land of provincie. Met behulp van de filteropties kunt u uw selecties helemaal op maat maken. Veel plezier met het vinden van de voor u juiste camping.

Familie Dijkman

Land-Provincie: Friesland
Categorie: Campings
Aantal maal bekeken: 2137
Contactgegevens aanbieder:

8531 XB, Lemmer, Nederland

Telefoon: 0514-561992
Website: www.lemsterhop.nl
Email: g-dijkman@planet.nl

Aangepast appartement

Voor wie kamperen niet haalbaar is, hebben wij een geheel aangepast appartement beschikbaar. Hier treft u een eigen woonkamer, slaapkamer, keuken en geheel aangepaste (zit) douche en toilet. Ons appartement  heeft een gezellige huiselijke uitstraling zodat u zich direct thuis voelt. Voor een grotere rolstoel is de ruimte beperkt

Als gast van het appartement of de boerderijcamping kunt u zorg- of oppas uren bij ons inkopen. Dit geeft u de gelegenheid om met een gerust hart uw zorg even uit handen te geven.
Het is bij ons ook mogelijk om op onze rolstoeltoegankelijke boerderijcamping te kamperen. Hoewel de camping is aangepast voor mensen met een beperking, zijn ook de mensen zonder beperking van harte welkom. Een uitstekende manier om het contact tussen mensen met en zonder beperking te bevorderen. Ook mensen met een verstandelijke beperking en autisme en ADHD zijn welkom.
Geschikt voor
  • verstandeliijke beperking
  • minder validen
  • rolstoel toegankelijk
Faciliteiten rolstoel geschikt
Particulier

Gedeeltelijk aangepast

Geschikt voor rolstoel

Huisdier in overleg toegestaan

Douchestoel aanwezig/mogelijk

Zorg aanwezig/mogelijk
Deze camping en dit appartement hebben wij bezocht en bekeken. Een mooie landeljke ligging op loopafstand van het gezellige Lemmer.

Lokatie

8531 XB, Lemmer, Nederland

Telefoon: 0514-561992
Website: www.lemsterhop.nl
Email: g-dijkman@planet.nl

Recent bekeken

Land/Provincie: Friesland
Categorie: Campings

Rolstoeltoegankelijke boerderijcamping met aangepast sanitair.