Familie Dijkman

 Boerderijcamping bij het IJsselmeer, Lemmer, Friesland   Boerderijcamping bij het IJsselmeer, Lemmer, Friesland   Boerderijcamping bij het IJsselmeer, Lemmer, Friesland   Boerderijcamping bij het IJsselmeer, Lemmer, Friesland familie-dijkman, Rolstoeltoegankelijke boerderijcamping met aangepast sanitair. familie-dijkman, Ook mensen met een verstandelijke beperking en autisme en ADHD zijn welkom.
Land-Provincie: Friesland
Categorie: Campings
Aantal maal bekeken: 2186
Aangepast appartement

Voor wie kamperen niet haalbaar is, hebben wij een geheel aangepast appartement beschikbaar. Hier treft u een eigen woonkamer, slaapkamer, keuken en geheel aangepaste (zit) douche en toilet. Ons appartement  heeft een gezellige huiselijke uitstraling zodat u zich direct thuis voelt. Voor een grotere rolstoel is de ruimte beperkt

Als gast van het appartement of de boerderijcamping kunt u zorg- of oppas uren bij ons inkopen. Dit geeft u de gelegenheid om met een gerust hart uw zorg even uit handen te geven.
Het is bij ons ook mogelijk om op onze rolstoeltoegankelijke boerderijcamping te kamperen. Hoewel de camping is aangepast voor mensen met een beperking, zijn ook de mensen zonder beperking van harte welkom. Een uitstekende manier om het contact tussen mensen met en zonder beperking te bevorderen. Ook mensen met een verstandelijke beperking en autisme en ADHD zijn welkom.
Geschikt voor
  • verstandeliijke beperking
  • minder validen
  • rolstoel toegankelijk
Faciliteiten rolstoel geschikt
Particulier

Aanpassingen


Gedeeltelijk aangepast

Geschikt voor rolstoel

Huisdier in overleg toegestaan

Douchestoel aanwezig/mogelijk

Zorg aanwezig/mogelijk

Bezocht

Deze camping en dit appartement hebben wij bezocht en bekeken. Een mooie landeljke ligging op loopafstand van het gezellige Lemmer.