Header
Al meer dan 15 jaar het meest complete aanbod aangepaste vakantiespictorolstoel

Overzicht Campings

Picture Vakanties biedt een breed en internationaal aanbod van campings. We proberen deze zo goed als mogelijk te rubriceren en te indiceren naar doelgroep, faciliteiten, minder validen aanbod enz.

Kies uw vakantiewens in het menu of selecteer een land of provincie. Met behulp van de filteropties kunt u uw selecties helemaal op maat maken. Veel plezier met het vinden van de voor u juiste camping.

Camping De Paardekreek

Land-Provincie: Zeeland
Categorie: Campings
Aantal maal bekeken: 3959
Contactgegevens aanbieder:

Havenweg 1, 4484 NT, Kortgene, Nederland

Telefoon: 0113-302051
Fax: 0113-302280
Website: www.ardoer.com/nl/camping/paardekreek/content/villapark
Email: paardekreek@ardoer.com

De Paardekreek is echt een (watersport)paradijs. De camping is gelegen aan de rand van het Veerse Meer en het Villapark is gelegen naast de camping met een slingerende waterpartij die in verbinding staat met het Veerse Meer. Genieten van het water staat op de Paardekreek voorop. De meeste plaatsen bieden uitzicht op het Veerse Meer en vanaf de camping kun je zo het water op met boot of surfplank. Steigerplaatsen voor de grotere boten, trailerhellingen en surfplankstalling, aan alle voorzieningen is gedacht. De beginnende en gevorderde watersporter voelt zich op de Paardekreek prima thuis. 

Kampeerplaatsen van 80 - 100 m2, allen zijn voorzien van elektra 10 Amp., water, afvoer en c.a.i. aansluiting (kabeltelevisie). Het gebruik van de douches en het warme water zijn inclusief.

U kunt een voorkeur aangeven, bijvoorbeeld dat u dichtbij het water wilt staan of speeltuin enzovoort.

Voor de peuters en kleuters is er een klein overdekt zwembadje (tot 80 cm diep). Wanneer het mooie weer zich laat zien kan het dak open worden gezet.

BinnenspeeltuinIn onze binnenspeeltuin met een speciaal thema "bubbels" kunnen de kinderen zich prima vermaken. Sanitaire voorzieningen Verspreid over de camping vindt u 4 sanitairgebouwen. Hier kunt u vrij gebruik maken van douches en warm water. In de sanitairgebouwen zijn faciliteiten voor mindervaliden,kindersanitair en familiebadkamers. Als u thuis zorg en ondersteuning ontvangt, dan moet dat toch ook op vakantie kunnen? Dat kan door de samenwerking met zorgorganisatie Zorgstroom. De zorg die u gewend bent thuis te krijgen kunt u ook tijdens uw vakantie ontvangen.
Dienstverlening zorg
Geschikt voor
  • minder validen
  • rolstoel toegankelijk
  • honden toegestaan
Faciliteiten
  • aangepaste douche
  • aangepast sanitair
Goed aangepast
Geschikt voor rolstoel
Douchestoel aanwezig/mogelijk
Zorg aanwezig/mogelijk

Dit park hebben wij bezocht, een hele mooie ligging aan het water, veel boten om naar te kijken. Het park is mooi en vriendelijk ingericht. ook het personeel die wij ontmoet hebben waren gastvrij en vriendelijk

Lokatie

Havenweg 1, 4484 NT, Kortgene, Nederland

Telefoon: 0113-302051
Fax: 0113-302280
Website: www.ardoer.com/nl/camping/paardekreek/content/villapark
Email: paardekreek@ardoer.com

Recent bekeken

Land/Provincie: Zuid-Holland
Categorie: Campings

Rolstoelvriendelijk ChaletDit exclusieve zeer ruime chalet op Camping 't Weergors is rolstoelvriendelijk en heeft 5...