disabled doorzichtig
For more than 15 years the most complete offer of adapted Holidayspictorolstoel
Picture Vakanties wil elke vakantiegast (met een functiebeperking/handicap) in de Picture zetten en een vakantie naar wens en behoeften aanbieden.

U kunt uw vakantie rechtstreeks boeken bij de eigenaar of organisatie. Wij zijn daarin objectief.

De pagina's van de eigenaren en organisaties zijn allemaal voorzien van contact- en boekingsgegevens. Veelal kunt u op de sites van de eigenaren of boekingskantoren de beschikbaarheid vinden en natuurlijk altijd de prijzen.

Wij verzamelen voor u de mogelijkheden, u kiest.
Wilt u graag geholpen worden met het zoeken naar een geschikte vakantie, dan kunt u ons altijd mailen of bellen.

Dankzij het bundelen van vakantiemogelijkheden voor mensen met een functiebeperking, kunnen wij deze doelgroep gerichte service en advies geven.

Achtergrondinformatie Picture Vakanties

Door onze ervaring in de Z-verpleging (gehandicapten) en ouderenzorg, begrijpen wij dat mensen met een beperking behoefte hebben aan een plezierige vakantie. Op maat gesneden vakantiereizen en vakantieaccommodaties zijn daarvoor een eerste vereiste. Picture Vakanties is dan ook vanuit die ideologische gedachte opgezet (in 2002/ 2003).

Wij willen zoveel mogelijk vakantiemogelijkheden voor mensen met een beperking bundelen. Wij vinden dat iedereen ongeacht de beperking moet kunnen kiezen voor een vakantie naar keuze. Vakantieaccommodaties die aansluiten bij hun wensen en behoeften. Dat kunnen ook logeermogelijkheden zijn. De meeste grotere reisorganisaties zijn gericht op de reguliere vakantiegangers en kunnen daarom onvoldoende vakanties op maat bieden voor mensen met een beperking.

Gelukkig komen er steeds meer aangepaste accommodaties, reizen en voorzieningen bij! Deze worden meestal particulier of op kleine schaal aangeboden. Dat is ook de reden dat deze locaties tot nu toe nog beperkt vindbaar zijn. Picture Vakanties overbrugt deze kloof tussen vraag en aanbod. Vakantiegangers met een functiebeperking en hun naasten kunnen op www.picturevakanties.nl kiezen uit een uitgebreid aanbod van vakantiemogelijkheden of een van de vele folders aanvragen.

Ook in het buitenland

Wij werken samen met meer dan 300 aanbieders van vakantievoorzieningen. Dit zijn eigenaren van aangepaste vakantiewoningen, organisaties voor al dan niet begeleide vakantiereizen et cetera. Naast het ruime aanbod van vakantiemogelijkheden in Nederland, is nu ook een groot aantal locaties in het buitenland beschikbaar.

Toekomst

Het is de bedoeling dat onze ontmoetingsplaats van vraag en aanbod blijft groeien. We geloven dat er nog veel meer mogelijkheden zijn. Middels onze nieuwsbrief kunnen ontvangers hiervan ervaringen met elkaar uitwisselen over specifieke vakantielocaties. Voor de verdere ontwikkeling van Picture Vakanties staan wij open voor uw ideeën en suggesties.

Also Available

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.