disabled doorzichtig
For more than 15 years the most complete offer of adapted Holidayspictorolstoel
Veel en wel heel veel meer dan geweldig !! - Familie Gröniger
Wij zijn in juni 2018 met onze dochter van 11 jaar oud bij Marissa op vakantie geweest. Onze dochter heeft een verstandelijke beperking, ze heeft aan Marissa een geweldige vakantievriendin gehad. Ze trokken veel samen op, ook waren de ouders van Marissa, Simon en Gerda in staat om onze dochter de juiste en nodige begeleiding te geven, waardoor wijzelf de handen vrij hadden om ook volop van onze vakantie te kunnen genieten en lekker samen uit eten gaan ...
Immers onze dochter was in goede en vertrouwde handen. Onze dochter heeft dus een geweldige vakantie gehad en wij hebben ook een meer dan geweldige vakantie gehad. Ik zeg tegen iedereen die het maar wil horen; "op de schaal van 1-10, een hele dikke vette 12. We zijn zeker van plan voor het komende jaar weer te gaan boeken. Een echte aanrader voor elk gezin. (zowel met of zonder een verstandelijke beperking) helemaal geweldig en goed.

Geweldige vakantieplek voor bijzondere mensen ! - Familie Brouwer
Het ruime appartement is gelegen op de begane grond van een groot Spaans huis op het lieflijke platteland bij Macisvenda. Het is schoon, volledig en smaakvol ingericht en van alle gemakken voorzien, zoals bijvoorbeeld 2 badkamers, was- en afwasmachine. Voor het huis bevindt zich een groot terras met zwembad, ligbedden, lounge- en eethoek. Ook is er een grote tuin met (fruit)bomen waar je heerlijk in de schaduw kunt zitten. In de omgeving zijn vele mogelijkheden voor bijzondere uitstapjes. De eigenaren (Simon en Gerda) geven hiervoor naar behoefte waardevolle suggesties en tips. Dochter en gastvrouw Marissa is gezellig aanwezig en zorgt voor een ontspannen sfeer op de accommodatie. In overleg kan aan zorgvragen inhoud gegeven worden. Uit alles blijkt dat Simon, Gerda en Marissa ernaar streven om hun gasten een comfortabel en fijn verblijf te bezorgen. Voor ons een prachtige vakantieplek om samen met onze dochter naar terug te keren!

Het was echt een fantastiche vakantie - Judith
Op vakantie bij Marissa. Marissa is een goeie en lieve gastvrouw. Met behulp van moeder Gerda en vader Simon. Ze hebben hier met zijn drieën een mooie en veilige plek gecreëerd. Ik heb echt genoten van mijn 8 dagen Spanje. We hebben met zijn 4e erg veel leuke dingen gedaan. Ik heb ook erg genoten van jullie gastvrijheid. Ik zou zeggen ga zo door, dit jullie echt super. Ik zou de mensen ook zeker aan raden om op vakantie te gaan bij Marissa.

Fantastisch ! - 2e Hands & Grietjes
Wij, 2 begeleiders, zijn hier met 2 cliënten geweest. Marissa is een goede gastvrouw. Met hulp van vader Simon en moeder Gerda hebben wij een super verblijf gehad. Wij verbleven in het 6 persoons, zeer ruime appartement. Dit is van alle gemakken voorzien met heerlijke bedden die met zorg door Marissa waren opgemaakt. We zijn door de familie opgehaald van het vliegveld in Alicante, dit was heel prettig! Er is genoeg te doen in en om de accommodatie in Macisvenda. We hebben heerlijk gezwommen in het zwembad bij de accommodatie, geluierd in de hangmat, gemountainbiked, en tafeltennis gespeeld. Het eten was top. De familie Friso laat je vrij maar zijn toch dichtbij in hun casita. Het is een vakantie op maat, geef aan wat je nodig hebt. De stad Alicante is een aanrader, strand en centrum dicht bij elkaar. Kortom een aanrader om met je gezin, vrienden of alleen te verblijven.
'De begeleiding haalt de ongerustheid weg'
Otto van Lynden, Holten

'Dat ik jullie ontdekt heb, vind ik nog steeds een godsgeschenk'
Frits Vromen, Heel

'Ik voel mij als eenling geborgen en niet eenzaam'
Tiely Moers, Maastricht

'Weet je wat het nadeel is aan HartbrugReizen? Dat het zo verslavend is!'
Frans Dassen, Capelle aan den IJssel

‘We hebben spijt dat we niet eerder op het idee zijn gekomen op stap te gaan met HartbrugReizen. Zowel voor mijn echtgenote als mijzelf was het een heerlijke rustige vakantie.’
Che Chow Li, Hoevelaken

‘De reden dat wij meegaan met HartbrugReizen? De zorg, gezelligheid en: niks moet, alles mag!’
Jaap & Marian Sibrandi, Boven-Leeuwen

‘Eventuele problemen worden altijd opgelost, er wordt naar je geluisterd: de begeleiding geeft een heerlijk gevoel!’
Ria Vercruysse, Oostburg

‘De reden dat ik meega met HartbrugReizen? Veiligheid, geborgenheid, aandacht, en een warm bad. Dit is nergens zo!’
Bep Hagenberg, Diessen

‘Ik vind het als hartpatiënt geweldig dat ik dankzij jullie organisatie toch weer op vakantie kan!’
Toos van Kempen, Roermond
22-6-2019
Prima vakantie op een mooi park!
Het vakantiepark is mooi gelegen in de bossen. Vriendelijk personeel. Uitstekende voorzieningen ook voor rolstoelgebruikers. Prima eetgelegenheid. Kortom voor herhaling vatbaar.
Het was geweldig. Wij hebben zo genoten !
Dat hier goede aanpassingen zijn voor invaliden en dat men altijd klaar staat om je verblijf zo prettig mogelijk te maken. men denkt mee en geeft tips en adviezen.
Henk en Truus komen uit Barneveld en ze staan dit jaar al voor de tiende keer op de boerderijcamping Het Varsenerveld. Tien jaar geleden vonden ze de camping via de broer en schoonzus van Truus. Die waren enthousiast en zo gingen ook Henk en Truus naar de knusse boerderijcamping. Elk jaar komen de inmiddels vier kleinkinderen logeren bij opa en oma op de camping en dat is een groot feest.
Henk vertelt: “We staan altijd op dezelfde plek. Ik heb een spierziekte en ben daarom afhankelijk van mijn scootmobiel. Nu staan we dichtbij de straat en ook is het toiletgebouw dichtbij.” Truus gaat verder: “We worden altijd weer ontzettend gastvrij ontvangen. Vaak nemen we iemand mee die kan helpen met het opzetten van de voortent, maar dat is eigenlijk niet nodig want als we aankomen staan de heren op de camping al klaar om te helpen.”
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.