Header
Al meer dan 15 jaar het meest complete aanbod aangepaste vakantiespictorolstoel

     

Let op: beperkte beschikbaarheid.

Last minute aanbieding TENERIFE vertrek op 20 september
8-daagse vliegreis v.a. € 1.099 per persoon


Mar y Sol Spa & Sporthotel

Waarom deze vakantie?
• Drempelvrij toegankelijk hotel met lift
• Geen 1-persoonskamertoeslag
• Verblijf op basis van halfpension
• Inclusief Eilandtour-excursie
• Lastminute korting € 200 per persoon

Het Spaanse Tenerife is één van de Canarische eilanden en van vulkanische oorsprong. Hier vinden we schitterende (aangepaste) stranden en boulevards, maar ook een prachtig binnenland met een overweldigend mooie natuur. Rondom het eiland leven walvissen en dolfijnen. Het hele jaar door heeft Tenerife aan aangenaam klimaat.
Los Christianos is een voormalig vissersdorp en tegenwoordig een heerlijke badplaats met een lange boulevard. Het mooie zandstrand vindt u op 1 km afstand van ons hotel en hier zijn strandrolstoelen beschikbaar.

Hotel Mar y Sol is volledig aangepast en rolstoel- en rollatorvriendelijk. Het ligt weliswaar op een helling maar heeft 3, per lift bereikbare, verdiepingen. Er zijn 2 grote zwembaden inclusief zwembadlift en een geleidelijk aflopende trap met handrails. Rondom het zwembad staan extra hoge ligstoelen, voorzien van alle gemak bij het zitten en opstaan. Het uitstekende restaurant verzorgt ons ontbijt en diner. Alle kamers hebben rolstoeltoegankelijke badkamers met douche en toilet, balkon en kitchenette. In het hotel is Wifi beschikbaar.

Er zijn slechts een beperkt aantal beschikbare plaatsen voor
(groene koffer 1) zelfstandige ouderen nu: € 1.099
(oranje koffer 2) ouderen met een lichte zorgvraag nu: € 1.722

Voor meer informatie zijn onze collega’s bereikbaar op 0182-587051
Of kijkt u op onze website https://www.ouderen-vakanties.nl/zoek-je-vakantie/groene-koffer-1/mar-y-sol-spa-sporthotel-tenerife-13045/

Bekijk ook eens....