Header
Al meer dan 15 jaar het meest complete aanbod aangepaste vakantiespictorolstoel
Sommige mensen met een verstandelijke beperking willen graag op vakantie, maar hebben er niet genoeg geld voor.

Dat vinden wij jammer. Wij van Dolfijn Vakanties doen er alles aan om de reizen zo goedkoop mogelijk te maken, maar we moeten natuurlijk ook alle bijkomende kosten zoals de reis- en verblijfkosten voor onze vrijwilligers en de organisatiekosten in de reissommen mee tellen.
Dolfijn heeft in 2014 een toezegging tot een mooie gift gekregen. Met dit bedrag kunnen we een aantal jaren elk jaar minstens 5 reizigers een bedrag schenken om het hen daarmee mogelijk te maken toch op vakantie te kunnen of toch hun droom Dolfijnvakantie te kunnen maken. Wij noemen dat ‘Dolfijn Vakantiegeld’. Het bedrag aan ‘Dolfijn Vakantiegeld’ kan oplopen tot max. € 500,- per persoon en is eenmalig.
Om in aanmerking te kunnen komen voor ‘Dolfijn Vakantiegeld’ stuurt u of uw begeleiding ons een brief of e-mail. Let wel: uw brief of e-mail moet uiterlijk 15 december a.s. bij ons binnen zijn.
In uw aanvraag schrijft u welke Dolfijnreis u graag zou willen doen, waarom u deze reis niet kunt betalen en welk bedrag u tekort komt om die reis te betalen.
Elke aanvraag wordt door ons bekeken en per aanvraag wordt bepaald of deze in aanmerking komt voor een bijdrage en zo ja, voor welk bedrag. Mogelijk nemen wij naar aanleiding van uw aanvraag contact met u of uw familie/begeleiding op. Het bedrag aan ‘Dolfijn Vakantiegeld’ wordt als korting van de reissom afgetrokken. Bij afzegging of annulering vervalt het recht op het ‘Dolfijn Vakantiegeld’. U kunt vanaf nu uw aanvraag insturen voor de zomerreizen 2019.

Stuur uw e-mail naar:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Stuur uw brief naar:
Dolfijn Vakanties
Postbus 242
2290 AE Wateringen"
De Vakantiecheque 2018.
De  Vakantiecheque is gegaan naar een gezin uit Putten. Ze zijn voorgedragen door een zus van de vader van het gezin. Een hele fijne vakantie gewenst.

Bekijk ook eens....