Header
Al meer dan 15 jaar het meest complete aanbod aangepaste vakantiespictorolstoel

Dagje uit ?

U wilt ook wel eens een dagje uit. Dit valt niet altijd mee als u een beperking hebt, minder valide bent  of anderzins. Gelukkig komen er steeds meer voorzieningen.  Er is veel meer mogelijk dan u misschien in eerste instantie denkt.

We proberen deze zo goed als mogelijk te rubriceren en indiceren naar doelgroep, faciliteiten, minder validen aanbod enz.

Bekijk ons aanbod  in onderstaand overzicht.

Selecteer uw wensen met behulp van de filtermogelijkheden om het aanbod te bekijken. U kunt dan snel genieten van een dagje welke past bij uw mogelijkheden en wensen.

Dierense Speeltuin Vereniging, NSGK Speeltuinbende

Land-Provincie: Gelderland
Categorie: Dagjes uit
Aantal maal bekeken: 1739
Contactgegevens aanbieder:

Rode Kruislaan 1 , 6951 BL Dieren, Dieren, Nederland

De Dierense Speeltuinvereniging is Speeltuinbende proof.

Dit betekent dat alle kinderen, met én zonder handicap, hier heerlijk samen kunnen spelen en dat de speeltuin allerlei activiteiten ontplooit om het samen spelen te bevorderen. De speeltuin heeft een goed aangepast toilet met stevige verschoontafel. Er is een ruim clubgebouw waar bij nat weer geschuild en gespeeld kan worden. Er loopt een goed berijdbaar én zichtbaar pad door de hele speeltuin. Er is één in- uitgang, op strategische plekken staan bankjes. Natuurlijk zijn de medewerkers heel gastvrij en daardoor voelt iedereen zich welkom. Samenspeeltoppers zijn het de skelterbaan met duo-skelters, het springkussen, de burcht me glijbaan, de draaimolen, het zand- en waterspel en nog veel en veel meer.
Geschikt voor
  • verstandeliijke beperking
  • minder validen
  • gezinnen
  • meervoudige beperking
Faciliteiten aangepast sanitair

Lokatie

Rode Kruislaan 1 , 6951 BL Dieren, Dieren, Nederland

Recent bekeken

Land/Provincie: Gelderland
Categorie: Dagjes uit

Dierense Speeltuin Vereniging