Header
Al meer dan 15 jaar het meest complete aanbod aangepaste vakantiespictorolstoel

Dagje uit ?

U wilt ook wel eens een dagje uit. Dit valt niet altijd mee als u een beperking hebt, minder valide bent  of anderzins. Gelukkig komen er steeds meer voorzieningen.  Er is veel meer mogelijk dan u misschien in eerste instantie denkt.

We proberen deze zo goed als mogelijk te rubriceren en indiceren naar doelgroep, faciliteiten, minder validen aanbod enz.

Bekijk ons aanbod  in onderstaand overzicht.

Selecteer uw wensen met behulp van de filtermogelijkheden om het aanbod te bekijken. U kunt dan snel genieten van een dagje welke past bij uw mogelijkheden en wensen.

Mobility Scooters Menorca

Land-Provincie: Spanje
Categorie: Dagjes uit
Aantal maal bekeken: 3731
Contactgegevens aanbieder:

Calas Coves, 07730, Alaior, Menorca, Spain

Telefoon: 0034 971377844
Mobile: 0034 633522663
Website: menorcascootmobielverhuur.nl/
Email: info@mobilityscootersmenorca.com

Wij, van Mobility Scooters Menorca, (www.menorcascootmobielverhuur.nl), willen u van Menorca laten genieten zonder zorgen over toegankelijkheid.

Op onze website kunt u niet alleen een draagbare scootmobiel reserveren voor uw vakantie, maar u kunt ook veel tips vinden voor een geweldige én volledig toegankelijke vakantie. Daarnaast vindt u kaarten en praktische informatie om het hele eiland rond te reizen. We zijn er zeker van dat u aangenaam verrast zult worden en we kijken ernaar uit u te verwelkomen op ons mooie eiland.

Mis vooral ook niet onze originele scootmobiel tour * Magnificent Mahon *. Een leuke informatieve ochtendtour per scootmobiel door het centrum van Mahon!

Wij van Mobility Scooters Menorca, zijn er om u gemoedsrust te geven en ervoor te zorgen dat :

Uw scootmobiel veilig online of per e-mail is geboekt en gereserveerd , hetzij voorafgaand aan de vakantie naar Menorca of eenmaal bij aankomst.
Dit zijn gloednieuwe, draagbare vier wiel scootmobielen van hoge kwaliteit die betrouwbaar, lichtgewicht en eenvoudig in elkaar te zetten en te ontmantelen zijn.
Gratis batterij oplader.
Gratis wandelstokhouder .
Gratis gebruik van een parasol om u koel te houden . Alleen bij stilstand gebruiken !
Gratis breng- en ophaalservice van uw scootmobiel op de luchthaven of bij uw vakantie adres dan wel cruiseschip.
Concurrerende tarieven zonder verborgen extra’s.
U ontvangt uitsluitend uitstekende klantenservice van ons allemaal.
U krijgt de vrijheid om ons mooie en toegankelijke Menorca te verkennen.

http://menorcascootmobielverhuur.nl/toeristische-toegankelijkheidsinfo/

http://menorcascootmobielverhuur.nl/toeristische-toegankelijkheidsinfo/toegankelijke-stranden/


http://menorcascootmobielverhuur.nl/toeristische-toegankelijkheidsinfo/toegankelijke-bezienswaardigheden/

http://menorcascootmobielverhuur.nl/toeristische-toegankelijkheidsinfo/toegankelijke-attracties-en-activiteiten/

http://menorcascootmobielverhuur.nl/toeristische-toegankelijkheidsinfo/toegankelijke-bars-en-restauranten/  
Dienstverlening hulpmiddelen
Geschikt voor
  • minder validen
  • lichamelijke beperking


De inspiratie om de eerste online boekingswebsite, Mobility Scooters Menorca, (www.menorcascootmoielverhuur.nl) te starten heb ik te danken aan 40 jaar vriendschap met mijn goede schoolvriendin Fiona. Ondanks haar medische toestand, is zij me altijd blijven verbazen met haar vastberadenheid, enthousiasme en liefde voor reizen naar het buitenland. Nu Fiona een scootmobiel moet huren om haar passie voor reizen te kunnen blijven doen, heeft ze mij verteld hoe moeilijk, zo niet onmogelijk, het voor haar is om een scootmobiel te huren op verschillende bestemmingen.

Wetende hoe belangrijk het is voor je gemoedsrust om alles van te voren geregeld te hebben voordat je op vakantie gaat, naar bijvoorbeeld Menorca, heb ik besloten om Menorca’s eerste online boekingswebsite voor scootmobielen te lanceren.

Ik woon op dit geweldig mooie eiland van Menorca, en iedereen die hier op bezoek komt zou toegang moeten hebben tot een scootmobiel als dat nodig is. Alleen dan heb je de vrijheid om alle speciale plekjes op Menorca te ontdekken.

Naast het verhuren van scootmobielen, zijn we ook gepassioneerd over ons eiland. Daarom verstrekken wij aan al onze gasten in Menorca up-to-date en nuttige informatie met betrekking tot toegankelijke stranden, toegankelijke mooie plekjes en toegankelijke bezienswaardigheden. Natuurlijk is ook het schilderachtige platteland niet te vergeten. Daarnaast hebben we praktische informatie verstrekt om je in Menorca te verplaatsen en hebben we een overzicht van toegankelijke hotels en toegankelijke resorts verzameld.

Bij www.menorcascootmobielverhuur.nl willen wij ervoor zorgen dat alle bezoekers de vrijheid hebben om Menorca te verkennen. Daarbij zijn wij u graag van dienst.

www.menorcascootmobielverhuur.nl blijft het niveau van de dienstverlening verbeteren door uw wensen voortdurend te bekijken, en door de beschikbare faciliteiten en de toegankelijkheid van Menorca als vakantiebestemming te beoordelen.

www.menorcascootmobielverhuur.nl zal daarnaast altijd het bewustzijn proberen te verhogen over het belang van een toegankelijke vakanties in Menorca en deze toegankelijkheid trachten te bevorderen.

Postscriptum: Dankjewel Fiona voor al je inbreng en je enthousiasme voor mijn onderneming. Je bent hier van harte welkom bij mij thuis, en kunt natuurlijk altijd gratis gebruikmaken van een van onze scootmobielen!


Tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht hebben wij kennis gemaakt met Glynne, een hele enthousiaste vrouw die heel erg veel weet over de toegankelijkheid op Menorca en haar informatie graag deeld met anderen.

Lokatie

Calas Coves, 07730, Alaior, Menorca, Spain

Telefoon: 0034 971377844
Mobile: 0034 633522663
Website: menorcascootmobielverhuur.nl/
Email: info@mobilityscootersmenorca.com