Header
Al meer dan 15 jaar het meest complete aanbod aangepaste vakantiespictorolstoel

Overzicht Te Koop

Regelmatig ontvangen we van deelnemers informatie over te koop staande accommodaties en/of faciliteiten.
Daarnaast worden vaak speciale hulpmiddelen voor mensen met een beperking aangeboden.

Kies uit onderstaande lijst, of gebruik de filters om de keuze te verfijnen.

Parc Feamie

Land-Provincie: Frankrijk
Categorie: Te koop
Aantal maal bekeken: 4797
Contactgegevens aanbieder:

De Burgemeester 10, 4751 CP, Oud Gastel, Nederland

Telefoon: +31 6 53 213563
Website: www.feamie.org
Email: dfw@concepts.nl

Over Parc Féamie

Ritselend geruis, zingend gesuis, vrolijk fluisterend gebruis, stilte, geluid vergruist, gedachten worden gekuist.

Tekstschrijver, poëet, sociaal ondernemer en goede doelen adviseur Felix Vriends, ook bekend onder zijn schrijversnaam Féamie, schreef deze woorden over het door Stichting DFW opgerichte vakantiepark ‘Parc Féamie’ in de Périgord Noir in de Dordognestreek in Zuidwest Frankrijk.

Stichting DFW is de familiestichting van Felix en Claudine Vriends. Met het parkthema “ Vivons ensemble les vacances “ dragen ze uit wat ze met het park voor ogen hebben. Parc Féamie is ingericht om mensen, ongeacht kleur, cultuur, politieke instelling, geloof of gesteldheid een fijne vakantie te bieden. Valide mensen en minder valide mensen. Want dat maakt Parc Féamie uniek.

Vrijwel alle accommodaties in het vakantiepark zijn ook rolstoeltoegankelijk en geschikt voor (mede)gebruik door mensen met een handicap.
Geschikt voor
  • minder validen
  • lichamelijke beperking
Faciliteiten rolstoel geschikt
Particulier
Drie grote, luxe vakantiewoningen, twee schakelwoningen en vier appartementen, waarvan twee modulair, staan op het park. Allen beschikken ze over een ruime tuin met ingebouwde barbecue. Daarnaast zijn er ook twee zwembaden, waarvan een overdekt en verwarmd. Verder is er een wellness-centrum met sauna, spa, schoonheids- en massagesalon. Een lounge ruimte met bar mag hier natuurlijk niet bij ontbreken. Dochter Iris maakt als zelfstandig estheticienne en masseuse gebruik de faciliteiten van het wellness-centrum. Het wellness-centrum is van dinsdag ten met zaterdag geopend van 10.00-12.00 en van 14.00-19.00. Tijdens het seizoen is het overdekte zwembad ook op zondag en maandag geopend. Bespreek uw wensen en mogelijkheden met de schoonheidsspecialiste van het wellness-centrum en reserveer een passende behandeling. Vakantie is pas echt vakantie als ontspannen verwennen wordt. Op Parc Féamie komt u niet alleen tot rust, u voelt zich al snel een heel nieuw mens… 

Sport, spel en recreatie
Naast een oase aan rust, biedt Parc Féamie ook veel ruimte voor sport- en spelplezier voor kinderen en hun begeleiders van alle leeftijden. Er is een groot jeu de boules parcours, een sportveld (basket- , volley- of voetbal) en er zijn verschillende speeltuinobjecten zoals klimtorens, een schommel, een glijbaan, een kleuterhuis en een veerwipje voor de allerkleinsten. Daarnaast is er een trampoline die op eigen risico gebruikt kan worden. Ook staat er op het park een tafeltennistafel. Voor groot en klein, voor jong en oud. Voor ieder wat wils.

Het park ligt in de Dordognestreek in het zuidwesten van Frankrijk. In een prachtige, landelijke, natuur, op ongeveer 1100 km van Amsterdam. Parc Féamie is een luxe, rustig, natuur- en mensvriendelijk vakantiepark. Alle woningen zijn dan ook in de typische stijl van de Périgord in steen gebouwd. Vanuit vrijwel alle Europese landen is Parc Féamie goed bereikbaar. Vanaf Amsterdam is de rijafstand ongeveer één dag.

Voor meer informatie over onze huizen kunt u kijken op www.feamie.org of onze folder aanvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Graag tot ziens bij Parc Féamie!
Goed aangepast

Geschikt voor rolstoel

Lokatie

De Burgemeester 10, 4751 CP, Oud Gastel, Nederland

Telefoon: +31 6 53 213563
Website: www.feamie.org
Email: dfw@concepts.nl