Header
Al meer dan 15 jaar het meest complete aanbod aangepaste vakantiespictorolstoel

Overzicht Te Koop

Regelmatig ontvangen we van deelnemers informatie over te koop staande accommodaties en/of faciliteiten.
Daarnaast worden vaak speciale hulpmiddelen voor mensen met een beperking aangeboden.

Kies uit onderstaande lijst, of gebruik de filters om de keuze te verfijnen.

't Mannetje

Land-Provincie: Noord-Holland
Categorie: Te koop
Aantal maal bekeken: 53
Contactgegevens aanbieder:

Spaarnwouderstraat 3, 2011AA, Haarlem

Telefoon: 023-5407076
Website: www.revalidatiefietsen.nl
Email: info@tmannetje.nl

Waarom 't Mannetje?

't Mannetje is een fietsenwinkel met zeer goede stadsfietsen, tourfietsen, bakfietsen en elektrische fietsen, maar met een bijzondere specialisatie in revalidatiefietsen. Wij combineren een brede fietstechnische kennis met een ruime ervaring in fietsergonomie.

"Wij denken in oplossingen, niet in problemen."

Fietst u al?
Wat is er fijner dan lekker te kunnen fietsen, ondanks uw handicap? Bewegen is belangrijk voor iedereen en daarom is uw hindernis onze uitdaging. 't Mannetje is uniek door zijn mentaliteit en vakmanschap. Een flexibele mentaliteit; wij bekijken iedere opdracht met een creatief oog. Zo vinden wij oplossingen die nog niet bestonden.


Breed assortiment
't Mannetje is uniek door zijn brede assortiment. Wij werken samen met alle leveranciers op het gebied van revalidatiefietsen. En mocht u een oplossing zoeken die nog niet bestaat, dan kunnen wij het maken. Tot nu toe hebben wij voor iedereen de juiste fiets gevonden.

Passingen
't Mannetje verzorgt passingen. Bij ons in Haarlem en ook op locatie.
Aan de passingen op locatie zijn kosten verbonden. Zodra uw client de aanschaf van één van onze fietsen met u bespreekt is het verstandig eerst te kijken of de cliënt hiervoor een vergoeding wil aanvragen, en zo ja, bij wie. Op de pagina voor revalidatiefietsen onder het kopje "informatie en advies" vindt u hierover meer informatie. Veel verstrekkers van vergoedingen hebben namelijk zo hun eigen regels en criteria voor het doen van passingen.
Om te voorkomen dat een passing later overgedaan moet worden, is het handig eerst het vergoedingstraject in kaart te hebben.


Uw hulp
Bij onze passingen is de inbreng van een fysiotherapeut, ergotherapeut of andere deskundige, zeer welkom, en soms zelfs nodig. Een multidisciplinaire benadering voorkomt eventuele blinde vlekken. Graag laten wij onze fietstechnische kennis door u aanvullen.
Dus heeft u een casus waar u geen raad mee weet, dan neemt u contact op met ons.


Samenwerking
Het heeft altijd onze voorkeur om direct met u samen te werken. Soms echter kan het noodzakelijk zijn om een revalidatiebedrijf in het contact te betrekken. Bijvoorbeeld in verband met vergoeding in natura in het kader van de WMO. Het is goed te weten dat wij zaken doen met alle revalidatiebedrijven. Onder andere:


Medipoint
Welzorg
Jens Beenhakker
Meyra Retail Service (MRS)
Verhoef revalidatie
RSR
Harting Bank
Revatech
Thuiszorgwinkels

Lokatie

Spaarnwouderstraat 3, 2011AA, Haarlem

Telefoon: 023-5407076
Website: www.revalidatiefietsen.nl
Email: info@tmannetje.nl

Recent bekeken

Land/Provincie: Noord-Holland
Categorie: Te koop

"Wij denken in oplossingen, niet in problemen."'t Mannetje is een fietsenwinkel met zeer goede stadsfietsen, tourfietsen,...