Header
Al 15 jaar het meest complete aanbod aangepaste vakantiespictorolstoel

Team

In Nederland hebben wij veel vakantiewoningen, groepsaccommodaties, hotels en zorghotels die op de site vermeld worden bekeken. Met de meeste reisorganisaties hebben wij kennis gemaakt. 

Fredi Meijerink - Picture Vakanties.
www.picturevakanties.nl  www.rolstoeldagjeuit.nl
Heeft u vragen? Dit kan per mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of telefonisch: 06-46326702

Helma Kinds - Rollstuhl und behindertenurlaub. Helma benadert locaties in Duitstalige landen. Deze accommodaties worden vervolgens in het Nederlands geplaatst op picturevakanties.nl.
www.rollstuhlundbehindertenurlaub.de 
Heeft u vragen voor Helma? Dit kan per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gerrie Apperloo - Disabled Holidays. Gerrie benadert locaties in Engelstalige landen.
www.disabled-holidays.net
Heeft u vragen voor Gerrie? Dit kan per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
"in de Picture" deelnemers

Vakantiecheque 2017

De Vakantiecheque 2017.
De 1e Vakantiecheque is gegaan naar Danny vd Wetering en zijn ouders Rudy en Lia van de Wetering, voorgedragen door Hannie Sterrenburg.
(Deze vakantiecheque is te gebruiken bij 1 van onze eigenaren/ deelnemers. De cheque wordt niet in geld uitbetaald, maar het bedrag wordt door ons overgemaakt naar de locatie/ reis die men uitkiest.)

De 2e Vakantiecheque is gegaan naar een echtpaar uit Elst, voorgedragen door familie Wessels, deze Vakantiecheque is te gebruiken bij 1 van onze In de Picture deelnemers, deze zijn te vinden in de rubriek in de Picture locaties: in the picture aanbeveling

Contact

Picture Vakanties
Giethoorn 
tel: 06 46326702
mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bekijk onze Facebookpagina!