Header
Al meer dan 15 jaar het meest complete aanbod aangepaste vakantiespictorolstoel

Vakanties met zorg

U wilt op vakantie en hebt een beperking, bent mindervalide of anderzins zorgbehoeftig? Er is veel meer mogelijk dan u misschien in eerste instantie denkt.

Picture Vakanties biedt het grootste aanbod van aangepaste vakanties en vakanties met een zorgaanbod.
Picture Vakanties biedt al meer dan 15 jaar een breed en internationaal aanbod van aangepaste vakantieaccommodaties, reizen, dagjes uit voor mensen met een beperking. We proberen deze zo goed als mogelijk te rubriceren en te indiceren naar doelgroep, faciliteiten, minder validen aanbod enz.

We beschikken over een groot aanbod over de hele wereld. Bekijk ons aanbod van vakanties met zorg in onderstaand overzicht.

Selecteer uw wensen met behulp van de filtermogelijkheden om gericht het aanbod te bekijken.

Vakanties met zorg

In de notedop

Land-Provincie: Friesland
Categorie: Vakanties met zorg
Aantal maal bekeken: 5842
Contactgegevens aanbieder:

Martjeland 12, 9166 LR, Schiermonnikoog, Nederland

Telefoon: 0519-532030

''In de Notedop'' is een aangepast huis voor mensen met een handicap. Er is plaats voor iedereen, jong en oud, alleen of met een groep, met of zonder handicap. U kunt genieten terwijl de zorg volledig uit handen wordt genomen als u dat wenst. Voor mensen met een zorgvraag is mantelzorg mogelijk.

''Project in de Notedop'' is een initiatief van Marja Dijkema; Wonen op een waddeneiland en zorg kunnen geven aan mensen die graag willen komen logeren. 

Het huis: Het huis is op die manier ingericht en opgezet dat het plaats kan bieden aan zowel families als enkelingen. Benedenvloers is het volledig aangepast aan rolstoelgebruikers. De keuken heeft een onderrijdbaar aanrecht, zodat er gezamelijk gekookt kan worden. Verhoogd toilet met aan beide zijden steunen. De douche heeft een vaste douchezit en beugels. Seniorenbedden en hoog/laagbedden aanwezig.

Schiermonnikoog: Het eiland Schiermonnikoog heeft veel te bieden wat de natuur aangaat. U kunt er heerlijk fietsen, wandelen en tot rust komen. Genieten van wind, wad en zee. Ook zijn er mogelijkheden mee te doen aan verschillende creatieve activiteiten zoals schilderen, fotograferen, werken in de natuur etc.
    
Informatie: Als u meer wilt weten over onze mogelijkheden kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen. We kunnen u dan uitgebreid informeren over de mogelijkheden en hoe wij aan uw wensen tegemoet kunnen komen.
Dienstverlening zorg
Geschikt voor
  • verstandeliijke beperking
  • rolstoel toegankelijk
  • logeren
Particulier

Goed aangepast

Geschikt voor rolstoel

Aantal personen: 14

Hoog/Laag bed aanwezig/mogelijk

Aangepaste keuken aanwezig

Douchestoel aanwezig/mogelijk

Zorg aanwezig/mogelijk
We hebben Marja bezocht in haar woning op Schiermonnikoog, een geweldige locatie voor mensen die liever niet alleen op vakantie gaan en wat ondersteuning kunnen gebruiken, Marja maakt er een gezellige van. Graag stelt ze zelf de groep mensen samen om het zo goed mogelijk te doen.

Lokatie

Martjeland 12, 9166 LR, Schiermonnikoog, Nederland

Telefoon: 0519-532030

Recent bekeken

Land/Provincie: Friesland
Categorie: Vakanties met zorg

Begeleide zeilvakanties“Wat een fantastische zeilervaring was dat! Mijn zoon had nog nooit gezeild, maar door de goede...