Header
Al meer dan 15 jaar het meest complete aanbod aangepaste vakantiespictorolstoel

Vakanties met zorg

U wilt op vakantie en hebt een beperking, bent mindervalide of anderzins zorgbehoeftig? Er is veel meer mogelijk dan u misschien in eerste instantie denkt.

Picture Vakanties biedt het grootste aanbod van aangepaste vakanties en vakanties met een zorgaanbod.
Picture Vakanties biedt al meer dan 15 jaar een breed en internationaal aanbod van aangepaste vakantieaccommodaties, reizen, dagjes uit voor mensen met een beperking. We proberen deze zo goed als mogelijk te rubriceren en te indiceren naar doelgroep, faciliteiten, minder validen aanbod enz.

We beschikken over een groot aanbod over de hele wereld. Bekijk ons aanbod van vakanties met zorg in onderstaand overzicht.

Selecteer uw wensen met behulp van de filtermogelijkheden om gericht het aanbod te bekijken.

Vakanties met zorg

Het Vakantiebureau

Land-Provincie: Gelderland
Categorie: Vakanties met zorg
Aantal maal bekeken: 6591
Contactgegevens aanbieder:

Driebergsestraatweg 50, 3940 AG, Doorn

Telefoon: (0343) 74 58 90
Website: www.hetvakantiebureau.nl
Email: info@hetvakantiebureau.nl

Hetvakantiebureau.nl organiseert vakanties met aandacht. Voor iedereen voor wie het niet (meer) zo eenvoudig is alleen op vakantie te gaan omdat men zorg nodig heeft of niet alleen op vakantie meer wil gaan en de gezelligheid en bijzondere sfeer wil beleven tijdens onze vakantieweken. Wij denken hierbij aan ouderen die geen of wel zorg nodig hebben, (echt)paren van wie één van de partners zorg nodig heeft (of allebei) en/of zijn.  Voor mensen die rolstoelgebonden zijn. Vele enthousiaste vrijwilligers helpen onze gasten bij de eventuele verzorging en begeleiding tijdens de vakantieweek. 

Daarnaast organiseert hetvakantiebureau.nl in de accommodatie Dennenheul in Ermelo vakanties voor mensen met een visuele beperking.

Ook voor (echt)paren met een thuiswonende dementerende partner organiseert hetvakantiebureau.nl vakanties. De zorg van de dementerende partner kan worden overgenomen door (deskundige) vrijwilligers en er is ook ruimte voor lotgenotencontact.

Tevens zijn er een aantal vaarvakanties met zorg met het aangepaste schip de Prins Willem-Alexander. Een schitterende geheel verzorgde vakantie langs mooie vaarroutes, voor de data kunt u contact met ons opnemen.

Alle vakantieweken zijn van zaterdag tot zaterdag, de prijzen zijn inclusief alle maaltijden, koffie/thee, gedeeltelijk recreatieprogramma en de eventuele verzorging. De vakanties onderscheiden zich door de sfeer, de gastvrijheid, de gezelligheid en de wederzijdse verbondenheid tussen gast en vrijwilliger.

Accommodaties
De schitterende ligging, middenin de natuur. Dat is wat alle accommodaties van hetvakantiebureau.nl gemeen hebben. Het is dus genieten geblazen als u kiest voor een verblijf in De Werelt (gedeeltelijk aangepast) in Lunteren, het Roosevelthuis (volledig aangepast) in Doorn of Dennenheul (aangepast voor slechtzienden en blidnen) in Ermelo. In Ermelo, Doorn en Lunteren is het heerlijk toeven. In de directe omgeving van de hotels kunt u heerlijk wandelen of fietsen. Ook zijn er volop mogelijkheden om een excursie te maken. Als u gewoon van de prachtige omgeving wilt genieten, kan dat natuurlijk ook. Kortom er is voor elk wat wils.
Dienstverlening
  • hulpmiddelen
  • zorg
Geschikt voor
  • minder validen
  • senioren
  • chronisch zieken
  • dementie
  • lichamelijke beperking
Vakanties met Zorg
Geschikt voor rolstoel
De locaties van Het Vakantiebureau zijn allen door ons bezocht. Mooie verschillende accommodaties. Ook veel medewerkers hebben wij ontmoet. 


Vakantie beperking
Vakanties voor mensen met een beperking

Reizen voor gehandicapten
Begeleide vakanties
Begeleide reizen
Gehandicapten vakantie


Reizen met beperking
Reizen met een beperking
Reizen met een handicap
Vakanties voor gehandicapten
Vakanties voor ouderen
Vakanties voor senioren
Begeleid reizen
Gehandicapten vakanties

Vakantie met een lichamelijk beperking
Reizen voor mensen met een chronische ziekte
Reizen met zorg
Vakanties met zorg

Lokatie

Driebergsestraatweg 50, 3940 AG, Doorn

Telefoon: (0343) 74 58 90
Website: www.hetvakantiebureau.nl
Email: info@hetvakantiebureau.nl

Recent bekeken

Land/Provincie: Friesland
Categorie: Vakanties met zorg

Begeleide zeilvakanties“Wat een fantastische zeilervaring was dat! Mijn zoon had nog nooit gezeild, maar door de goede...