Header
Al meer dan 15 jaar het meest complete aanbod aangepaste vakantiespictorolstoel

Vakanties met zorg

U wilt op vakantie en hebt een beperking, bent mindervalide of anderzins zorgbehoeftig? Er is veel meer mogelijk dan u misschien in eerste instantie denkt.

Picture Vakanties biedt het grootste aanbod van aangepaste vakanties en vakanties met een zorgaanbod.
Picture Vakanties biedt al meer dan 15 jaar een breed en internationaal aanbod van aangepaste vakantieaccommodaties, reizen, dagjes uit voor mensen met een beperking. We proberen deze zo goed als mogelijk te rubriceren en te indiceren naar doelgroep, faciliteiten, minder validen aanbod enz.

We beschikken over een groot aanbod over de hele wereld. Bekijk ons aanbod van vakanties met zorg in onderstaand overzicht.

Selecteer uw wensen met behulp van de filtermogelijkheden om gericht het aanbod te bekijken.

Vakanties met zorg

Vaarvakantie van Het Vakantiebureau

Land-Provincie: Gelderland
Categorie: Vakanties met zorg
Aantal maal bekeken: 3462
Contactgegevens aanbieder:

Driebergsestraatweg 50, 3940 AG, Doorn, Nederland

Telefoon: (0343) 74 58 90
Website: www.hetvakantiebureau.nl
Email: info@hetvakantiebureau.nl

Varen met de Prins Willem Alexander

Een andere kijk op het landschap!

Genieten van het wisselende landschap wat langs u trekt terwijl u geniet van een drankje op het zonnedek. Het bezoeken van bruisende havenstadjes vol gezelligheid. Een vaarvakantie met de Prins Willem-Alexander zult u niet snel vergeten! 

Van maandag tot vrijdag vaart het schip dagelijks naar een andere haven, waar u 's middags en 's avonds verblijft. 's Middags heeft u volop kans om het stadje of het dorp, waar het schip heeft aangelegd, te bezoeken. 's Avonds staan diverse activiteiten gepland, zoals een muzikale avond of leuke spelletjes. U stapt op zaterdagmiddag aan boord van de Prins Willem Alexander. Op zondag vaart het schip niet. Wel zijn er dan diverse activiteiten, zoals een kerkdienst op zondagmorgen. Deze dienst wordt verzorgd door de pastor die de hele week met u meereist.

Aan boord van het schip bevinden zich 25 rolstoeltoegankelijke tweepersoonshutten, die zijn ingericht met hoog-laagbedden met verstelbare bodem, televisie, huistelefoon, een alarmeringssysteem en een wastafel. Centraal gelegen vindt u enkele aangepaste badkamers met toilet. Met de lift, die groot genoeg is voor een bed, kunt u op het bovendek komen. Daar bevinden zich een serre en een terras. De boot huisvest ook een grote salon, waar u heerlijk kunt eten, maar waar u eveneens kunt gaan zitten om van het uitzicht te genieten.

Dienstverlening
  • hulpmiddelen
  • zorg
Geschikt voor
  • minder validen
  • senioren
  • chronisch zieken
  • lichamelijke beperking
Particulier
We hebben alle locaties van Het Vakantiebureau bekeken en ook dit schip hebben we gezien, een prachtig goed aangepast schip. Vakanties voor mensen die zorg behoeven tijdens hun vakantie.

Lokatie

Driebergsestraatweg 50, 3940 AG, Doorn, Nederland

Telefoon: (0343) 74 58 90
Website: www.hetvakantiebureau.nl
Email: info@hetvakantiebureau.nl

Recent bekeken

Land/Provincie: Friesland
Categorie: Vakanties met zorg

Begeleide zeilvakanties“Wat een fantastische zeilervaring was dat! Mijn zoon had nog nooit gezeild, maar door de goede...