Snel Zoeken

Landgoed De Biestheuvel: De Hoeve en De Schuurherd

Land-Provincie: Noord-Brabant
Aantal maal bekeken: 10683
Contactgegevens aanbieder:

Hoogcasteren 25 , 5528 NP , Hoogeloon, Noord-Brabant, Nederland

Telefoon: 0497-591257
Fax: 0497-592145
Website: www.biestheuvel.nl


Email: info@biestheuvel.nl

Aangepaste groepsaccommodaties in de Brabantse Kempen
Bent u, of uw zorginstelling op zoek naar een groepsaccommodatie met speciale voorzieningen voor mensen met lichamelijke beperkingen? Dan bent u in Hoogeloon aan het juiste adres. Landgoed de Biestheuvel heet u graag welkom in één van de 9 vijf sterren groepsaccommodaties. Niet alleen kleine, maar ook grote groepen komen aan hun trekken op dit bijzondere landgoed. De grootte van de diverse vakantiehuizen is toegesneden op groepen van 12 tot 43 personen. Landgoed de Biestheuvel is zeer flexibel: u kunt de 9 groepsaccommodaties afzonderlijk of gecombineerd huren. Huurt u alle groepsverblijven, dan kunt u met een groep van 245 personen terecht.

De Schuurherd & De Hoeve
Twee luxe groepsaccommodaties voor één onvergetelijk verblijf.
Uw vakantie, weekend of groepsuitje krijgt extra elan als u De Schuurherd én De Hoeve boekt voor een verblijf op Landgoed de Biestheuvel. Beide sfeervolle groepsaccommodaties zijn gehuisvest in een volledig gerestaureerde woonboerderij. Zo biedt u op stijlvolle wijze onderdak aan groepen van 32 – 48 personen. De accommodaties zijn volledig gelijkvloers en drempelloos en liggen direct naast elkaar. Zowel de tuin als binnenshuis is te combineren met de andere locatie. Wanneer u beide accommodaties reserveert, kunt u zo makkelijk van de ene naar de andere accommodatie lopen. Tijdens de laatste renovaties is vooral ook rekening gehouden met zorggroepen. De deuren zijn extra breed, er is meer ruimte in de slaapkamers en badkamers en de accommodaties hebben standaard diverse faciliteiten om de zorg gemakkelijker te maken.
Geniet van alle faciliteiten die beide toplocaties voor u in petto hebben. Binnen omarmt u de sfeer van vroeger in combinatie met de luxe van vandaag de dag. Buiten geniet u met volle teugen van de rust, de ruimte en de schoonheid van het Brabantse landschap. Geen wonder dat beide woonboerderijen diverse keren een nominatie hebben gekregen voor groepsaccommodatie van het jaar. Zoekt u dus in de regio Eindhoven – Tilburg een toplocatie voor een rustig verblijf in de natuur? Laat uw oog dan vallen op de combinatie van De Schuurherd én De Hoeve.

In de Picture
Geschikt voor
 • verstandelijke beperking
 • minder validen
 • rolstoel toegankelijk
 • iedereen welkom
 • honden in overleg
Faciliteiten
 • aangepaste douche
 • aangepast sanitair
 • tillift
 • douchestoel
 • douchebrancard
 • hoog/laag-bed
 • omheinde tuin
Particulier

Specifieke voorzieningen
Landgoed de Biestheuvel beschikt in ruime mate over specifieke voorzieningen voor gasten met lichamelijke beperkingen. Alle accommodaties zijn rolstoeltoegankelijk, hebben aangepast sanitair en beschikken over een douchebrancard. Verder ondersteunt Landgoed de Biestheuvel u desgewenst met een passieve of actieve tillift, extra hoog/laag bedden met onrusthekken en een mobiel alarmsysteem.
Het unieke concept onderscheidt zich verder op de volgende punten:
* Extra mogelijkheden voor dagbesteding van gasten met een fysieke of verstandelijke beperking. Denk bijvoorbeeld aan een aangepast programma op het outdoor terrein, of een ronde met de huifwagen die ook rolstoeltoegankelijk is.
* Extra inkoop van verzorging, verpleging of begeleiding mogelijk tijdens piekuren. Deze service is een samenwerking met Zorgcoöperatie Hoogeloon.
* Aangepast vervoer voor vakantiegroepen. De grote gele Amerikaanse schoolbus kan u overal heen brengen. De bus is geschikt voor maximaal 36 personen en heeft ook een rolstoellift. Vraag naar meer informatie over hoeveel rolstoelen en mensen meekunnen. Landgoed de Biestheuvel heeft eigen gekwalificeerde chauffeurs.
* Aangepaste hulpmiddelen mogelijk via Vegro.


   airtrampoline   
Maaltijdverzorging of zelfverzorging?
Om uw gezelschap 100 procent te ontzorgen, kunt u gebruikmaken van de maaltijdverzorging. Dat is lekker én gemakkelijk. Deze service is op basis van zelfwerkzaamheid in de groepsaccommodatie waarin u verblijft. Afhankelijk van het gekozen arrangement geniet u elke dag van een ontbijt, lunch en 3-gangendiner. Hebben uw gasten speciale dieetwensen? Geen zorgen. De keukenbrigade is erop voorbereid. Overdag kunt u onbeperkt genieten van een kopje koffie en/of thee. Tevens is het mogelijk om een standaard pakket drank te laten klaarzetten in de bar. Als u daarvoor kiest, bepaalt u zelf – naar eigen maatstaven – de sluitingstijden.

Aantrekkelijke omgeving
Kiest u voor een groepsaccommodaties op Landgoed de Biestheuvel? Dan kiest u voor een uniek deel van Nederland: de Kempen in Brabant. Deze regio strekt zich uit van Eindhoven tot Tilburg en tot over de Belgische grens. De Nederlandse en Belgische Kempen zorgen voor een aangenaam verblijf met een vleugje historie, prachtige natuurgebieden en Bourgondische gastvrijheid. Wilt u er op uit trekken en uzelf op bijzondere wijze laten vervoeren? Landgoed de Biestheuvel beschikt over een Amerikaanse schoolbus en een huifkar. De bus biedt plaats aan maximaal 36 personen. De huifkar is geschikt voor maximaal 40 personen.

Interesse of meer informatie?
Bent u nieuwsgierig geworden naar Landgoed de Biestheuvel? Bekijk de diverse groepsaccommodaties met aanvullende informatie en beschikbaarheid. Geeft u de voorkeur aan persoonlijk contact? Via telefoonnummer (0497) 59 12 57 geven ze u graag meer tekst en uitleg. Bijvoorbeeld als de door u gekozen periode niet beschikbaar is.Bent u op zoek naar een groepsaccommodatie tot 24 personen in de Brabantse Kempen? Voor een overnachting, weekend of midweek? De Hoeve op Landgoed de Biestheuvel is een perfecte accommodatie voor zowel particulieren, bedrijven als zorginstellingen. Met De Hoeve kiest u voor een karakteristieke woonboerderij die volledig gerestaureerd is. Met deze sfeervolle accommodatie krijgt u zowel binnen als buiten de beschikking over veel ruimte, comfort en privacy. Het weidse uitzicht van weilanden en bossen maken uw verblijf in het buitengebied compleet. Twijfelt u nog? Wellicht dat 4 nominaties voor groepsaccommodatie van het jaar uw laatste restje twijfel wegnemen.

De Hoeve is als groepsaccommodatie afgestemd op groepen tot 24 personen. De inrichting is zeer sfeervol met een openhaard in de zitkamer. De ruime tuinkamer met openslaande deuren is tevens de entree naar het terras en de grote tuin met omheining. Hier staan een speeltoestel en een tafeltennistafel voor de kinderen. De gehele accommodatie is gelijkvloers en alle faciliteiten bevinden zich op de begane grond. Zo zijn er 8 riante slaapkamers (2 x 4 en 6 x 2) met aangrenzende badkamers. Daarnaast zijn er voor zowel de dames als heren zijn er aparte (dag)toiletten. Dankzij de aangepaste voorzieningen is De Hoeve ook voor gasten met een lichamelijke beperking een ideale groepsaccommodatie. Zo staat er standaard 1 hoog-/laagbed in alle 2-persoonskamers en hangen er op deze kamers douchebeugels in alle badkamers.

Heeft u meer ruimte nodig? De Schuurherd en de Hoeve kunnen eenvoudig samen worden gereserveerd. De huizen zijn namelijk verbonden door middel van een tussendeur en een schuifpoort in de tuin.

Eten en drinken: geheel naar uw wens
De Hoeve is uitgerust met een professionele keuken. U heeft dus alles voorhanden om lekker te kokkerellen. Gaat u voor gemak, omdat tijd en prioriteit om te koken ontbreken? Landgoed de Biestheuvel komt u graag tegemoet met een speciale service voor ontbijt, lunch en diner: de maaltijdverzorging. Als groep krijgt u ook de beschikking over een ruime koelkast en een eigen bar met tapinstallatie. Ook voor de drank geldt dat we u graag ontzorgen. Heeft u daar oren naar? Maak dan gebruik van ons drankarrangement als extra service. Natuurlijk is het ook mogelijk om te lunchen of dineren in ons sfeervolle restaurant. Als u daarvoor kiest, vragen we u wel van te voren wel reserveren.

Dagbesteding: creatief en uitdagend
Is Landgoed de Biestheuvel één of meerdere dagen uw gastheer? En bent u op zoek naar een aantrekkelijk (activiteiten)programma? Onze medewerkers nemen graag het voortouw om voor uw groep een geheel verzorgde dag samen te stellen. De mogelijkheden zijn legio. Denk aan een uitdagend outdoor activiteit, een creatieve workshop, een fietstocht of wandeling door de nabijgelegen bossen of een excursie in de omgeving. Met een unieke Amerikaanse schoolbus of een huifkar nemen we ook het vervoer voor onze rekening. Beide zijn rolstoeltoegankelijk!

Zoekt u een groepsaccommodatie tot 24 personen, voor een overnachting, weekend of midweek? De Schuurherd is gevestigd in een karakteristieke, volledig gerestaureerde woonboerderij op Landgoed de Biestheuvel in Hoogeloon. Met deze accommodatie slaat u 3 vliegen in één klap. Binnen is deze toplocatie – van keukenapparatuur tot sanitair – van alle gemakken voorzien. En buiten is uw privacy gewaarborgd dankzij een grote omheinde tuin. Bovendien geniet u hier van de rust, ruimte en schoonheid van het Brabantse landschap. De Schuurherd, Landgoed de Biestheuvel, is 5 keer genomineerd voor groepsaccommodatie van het jaar. We zijn er trots op dat zowel particulieren, bedrijven als zorginstellingen graag gebruikmaken van deze sfeervolle groepsaccommodatie.

Accommodatie tot 24 personen
Als groepsaccommodatie is de Schuurherd geschikt voor groepen tot maximaal 24 personen. De sfeervol ingerichte woonkamer is voorzien van een openhaard. Via de ruime, lichte tuinkamer met openslaande deuren hebt u toegang tot het terras en de grote, omheinde tuin waar een speeltoestel en tafeltennistafel staan. In de slaapvleugel bevinden zich 8 riante slaapkamers (2 x 4 en 6 x 2 persoons) met bijbehorende badkamers. U kunt ook gebruikmaken van aparte (dag)toiletten voor dames en heren. Komt u slaapplaatsen te kort? Geen probleem. Combineer dan De Schuurherd met De Hoeve! De Schuurherd is zo ingericht dat ook gasten met een lichamelijke beperking zorgeloos kunnen genieten van hun verblijf; zo is alles gelijkvloers en zijn de slaapkamers en badkamers aangepast op zorgbehoevenden.

Eten en drinken: geheel naar uw wens
Boekt u de Schuurherd als groepsaccommodatie? Dan krijgt u de beschikking over een goed geoutilleerde keuken en een eigen bar met tapinstallatie. Als u van koken houdt, dan hebt u alles bij de hand om uw ontbijt, lunch of diner te bereiden. Kost zelf koken u te veel tijd en energie? Geen probleem! Landgoed de Biestheuvel heeft met maaltijdverzorging een smaakvol alternatief in huis. Wilt u tijdens uw verblijf in de Schuurherd de gehele dag verzekerd zijn van een lekker koud drankje? Kies dan voor het drankarrangement als extra service. Verder kunt u natuurlijk aanschuiven in ons sfeervolle restaurant. Als u vooraf reserveert, gaat onze professionele keukenbrigade graag voor uw aan de slag.

Dagbesteding: creatief en uitdagend
Verblijft u één of meerdere dagen op Landgoed de Biestheuvel? En zoekt u een aantrekkelijke invulling van uw verblijf? Van uitdagende outdoor activiteiten tot een creatieve workshop en van fietstocht of wandeling tot excursie: onze medewerkers nemen graag het initiatief om voor u een geheel verzorgde dag samen te stellen. Ook het vervoer is tiptop geregeld. Daarvoor beschikt Landgoed de Biestheuvel over een unieke Amerikaanse schoolbus en een huifkar. Beide zijn rolstoeltoegankelijk!


12 03 04 hoogeloon coverrecreactie recreactie 32  zorg 4 
  

De accommodaties van De Bietsheuvel hebben wij bezichtigd, een groot terrein met veel locaties om te verblijven. een mooie recreatiezaal waar van alles te doen is. Een actieve club mensen

Film

Locatie

Hoogcasteren 25 , 5528 NP , Hoogeloon, Noord-Brabant, Nederland

Telefoon: 0497-591257
Fax: 0497-592145
Website: www.biestheuvel.nl
Email: info@biestheuvel.nl

Recent bekeken

Land/Provincie: Noord-Brabant
Categorie: Aangepaste groepsaccommodaties

De Schuurherd & De HoeveTwee luxe groepsaccommodaties voor één onvergetelijk verblijf.

Benieuwd naar Vakantie-ervaringen van andere reizigers. Last Minute op vakantie ?

Vele vakantiegangers met een beperking gingen u voor. Lees hun ervaringen en reacties. Of kies een last minute.

Last Minutes
Regelmatig ontvangen we van onze deelnemers mooie last minute aanbiedingen. Houd ze in de gaten en bekijk ze hier.
Tevreden Gasten
Lees wat gasten van de verschillende accommodaties vonden en hoe ze hun vakanties hebben ervaren
Picture Vakanties
Giethoorn 
tel: 06 46326702
Bekijk onze Facebookpagina!

Wij gebruiken cookies op onze web site. Sommigen zijn essentieel voor het correct functioneren van de site, terwijl anderen ons helpen om de site en gebruikerservaring te verbeteren (tracking cookies). U kan zelf kiezen of u deze cookies wil toestaan of niet. Let op dat als u onze cookies weigert mogelijk niet alle functies van de site beschikbaar zijn.